2777
2789

نی نی سایت توروخدا زود منتشر کن بخدا خسته شدم همیشه تاپیک هام دیر منتشر میشه و کسی جواب نمیده. خسته شدم بخدا لطفا زود منتشر کن 😭

دوستان من یه مقدار 350 گرم نقره ی کاملا نو زیورآلاتی دارم. به پول احتیاج دارم به نظرتون قیمت کل رو چقد بزنم؟ همه جوره توش داره گردنبند دستبند پابند و... که همشون ظریف ان و البته نیم ست زیاد ندارم. به نظرتون 350 گرم رو کلا چه قیمت بزنم؟ الان تو بازار نقره گرمی 400 ولی از من اون مقدار نمیخرن به نظرتون کلا 350 گرم رو چند بزنم بگید خواهشا لطفا 🥲❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرت کلا 350 گرم چند میشه

فکر کنم به قیمت نقره ضایعاتی بر میدارن گرمی ۱۰۰ تومن یا کمی بیشتره فکر کنم.. اگر کسی پیدا بشه بخره به قیمت زیورالات  و قیمتشو مناسبتر از بیرون بدی خوبه

چخبره 400 تومن ، ما دیروز انگشتر نقره 925 خریدیم با اجرتش گرمی 180 تومن حساب کرد

کدوم شهرید از کجا خریدید 

من زنجانم همه جا گرمی 300 یا 400 البته شاید شما جنس ایرانی خریدید من نقره هام همشون ایتالیایی و ترکیه این

فکر کنم به قیمت نقره ضایعاتی بر میدارن گرمی ۱۰۰ تومن یا کمی بیشتره فکر کنم.. اگر کسی پیدا بشه بخره ب ...

والا خودمم نمیدونم گرمی چنده. نقره مث طلا نیست قیمت واحد داشته باشه بعد من همه نقره هام ایتالیایی و ترک هست و برق میزنه واقعا نمیدونم چن بفروشم. تو دیوار گفتن نقره میخریم بعد من پیام دادم گرمی چند گفت 70 من خودم گرمی 200 دو سه سال پیش خریدم خیلی 70 کمه زورم گرفت 😐

کلا یا مغازه دار یا دیوار میخوام ببینم 350 گرم رو چه مبلغی کلا براش در نظر بگیرم

کسی فکر‌نکنم بخره

مخصوصا مغازه دار

اگه بخرن هم ۱سوم قیمت

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃