2777
2789
عنوان

برادرم با همسرش دعواش شده تعطیلات بیرون نمیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 81 پست
خوب خیلی دعواشون شد که زن داداشم رفت شیفت رو کنسل کرد داداشم سر اون دعواها و جنگ عصاب ها اینا که کرد ...

داداش نپخته ای داری.زود بود زن بگیرید براش.بیچاره زنش

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا داداشش کافی بود یکی از دوستاش بگه بیا بریم سر قله میگفت نامردیه نرم.ولی زنشو بابت فداکاریش مسخر ...

دقیقا همین 

معلومه از این مرداست که بگه حرف زدم تغییرش نمیدم حرف مرد یکیه

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
برادرت متاهله و هر تصمیمی میگیره به خودش و زنش مربوطه. اگه واقعا دوستش دارید اینقدر تو زندگیشون دخال ...

فکر کن دایی شوهر گیر که بیایید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چه یک دنده طفلک زنش خدا صبرش بده بنده خدا رو

البته مقصر زن داداشمم هست وقتیکه میدونست چقدر شوهرش ذوق داره و علاقه که عید بشه چند روز بره خونه باغ پدریش

نباید تمام شیف همکارش قبول می‌کرد نهایتا چند روز کمکش می‌کرد اونم از سهمیه روزهای که متعلق به خودش و خانواده اش بود خرج می‌کرد. نه قبول کنه با داداشم چند روزه بشدت درگیره و دعوا شدید بعد بگه نمیرم. داداشمم بخاطر اون دعواها و جنگ عصاب ها اینا چند روز اخیر لج کرده

برادرت متاهله و هر تصمیمی میگیره به خودش و زنش مربوطه. اگه واقعا دوستش دارید اینقدر تو زندگیشون دخال ...

ما دخالت نمی‌کنیم و اینکه خانمش خودش به پدرم و مادرم زنگ زد که بیاید راضیش کنید وگرنه چون خیلی علاقه داره اگر سر لجبازی نیاد باهاتون تا سال دیگه رو دلشه و هی با من لج می‌کنه 

البته مقصر زن داداشمم هست وقتیکه میدونست چقدر شوهرش ذوق داره و علاقه که عید بشه چند روز بره خونه باغ ...

عزیزم تلاشت بیهوده

است

اینجا همه میدونیم مقصر اصلی برادر شماست که درک متقابل نداره و هنوز بزرگ نشده

حالا شما هی بیا تعریف تمجید کن♥️

گیسو ۲۸هستم...کاربری اصلیم تعلیقه

دخالت نکنین. دوتا آدم عاقل و بالغن. اون میدونه داره چیکار میکنه

ما دخالت نمی‌کنیم و اینکه خانمش خودش به پدرم و مادرم حتی داییم چون داداشم با دایی هام خیلی رفیقه زنگ زده که بیاید راضیش کنید وگرنه چون خیلی علاقه داره اگر سر لجبازی نیاد باهاتون تا سال دیگه رو دلشه و هی لج می‌کنه

البته مقصر زن داداشمم هست وقتیکه میدونست چقدر شوهرش ذوق داره و علاقه که عید بشه چند روز بره خونه باغ ...

خب هر دو مقصر 

دیگه ول کنید یا برید بدون اونا یا کلن شما هم بمونید.اینقپر نرید و بیایید بدتر کنید دعوا رپ

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تقصیر داداشت بوده بچه هم نیست که تعطیلات نیومد دور از جونش بمیره خب نیاد دعوا کرده چه سخت گرفتی میخو ...

عزیزم داداشم تمام سال منتظره اینه بعد بخاطر زنش اینجور شد زنش وقتی میدونست شوهرش این‌همه ذوق و علاقه داره باید شیف همکارش کامل قبول نمی‌کرد نهایتا چند روز کمکش می‌کرد 

اینکه خانمش خودش به پدرم و مادرم زنگ زد که بیاید راضیش کنید وگرنه چون خیلی علاقه داره اگر سر لجبازی نیاد باهاتون تا سال دیگه رو دلشه و هی لج می‌کنه

چه روداری حقا خواهر شوهر اسمش برازندته از سهمیه خانوادش بگذره به خاطر داداشت  مگه داداشت یکسال از خودش گذشت.هر سال میومد یکسال کمتر چی میشد..کمتر فتنه کنید طایفه.چهگلی سرش زدید که از خانودش بگذره برا بودن با شما.انگار بچست که ذوق داره ذوق داره

ما دخالت نمی‌کنیم و اینکه خانمش خودش به پدرم و مادرم حتی داییم چون داداشم با دایی هام خیلی رفیقه زنگ ...

خوب بدبخت میدونه انقد عاقل نیست یکسال خونشو توشیشه میکنه بالا بری پایین بیای حق باهاش نیست.زندءی مگه بچه بازی به خاطر ذوقش زن و زندگیشو ناراحت کنه که چی نمیتونم برم خوشگذرونی

ما دخالت نمی‌کنیم و اینکه خانمش خودش به پدرم و مادرم زنگ زد که بیاید راضیش کنید وگرنه چون خیلی علاقه ...

این که این همه آدم زنگ بزنن و برن در خونه و... اسمی جز دخالت نداره.

تو متن اولی هم فقط نوشتی من بهم خوش نمیگذره من تو ذوقم خورده؛ داداشم دوس داره... انگار اصلا مهم نیست زن برادرت و همکارش دچار مشکل شدن و کار و زندگیشون بهم ریخته. حتی اگه زنگم زده باشه به مادر و پدر زنگ زده نه دایی شوهر و کل ایل و تبار رو در جریان یه بحث خونوادگی بذاره. رفتار شما به هر صورت درست نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

داداشت اگه خیلی دلش می خواد بیاد تنها بیاد زنش هم به شیفتش برسه 

بهونست همش که خون کنه تو دل زن بیچاره 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
عزیزم داداشم تمام سال منتظره اینه بعد بخاطر زنش اینجور شد زنش وقتی میدونست شوهرش این‌همه ذوق و علاقه ...

والا بچه نیست که کل سال ذوق داشت الان یه موضوع پیش اومده نشد چقدر بچه ست فقط به فکر خوش گذرونی در حد بی ابرو کردن زندگیش و دعوا