2777
2789

سلام. شب بخیر 

دختر من پنج ماه نیمه است. تازه غذای کمکی شروع کردم. حریره بادوم، لعاب برنج و سرلاک برنج میدم بهش

از وقتی غذای کمکی رو شروع کردم در طول روز فقط یکبتر نهایتا دوبار مدفوع میکنه در صورتی که قبلا در روز پنج شش بار مدفوع میکرد. خیلی نگرانم

بنظرتون طبیعیه؟ 

لطفا اگه تجربه ای دارید بگید بهم... 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
بله
4
100%
خیر
0
0%

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من رفتم پیش مشاور تغذیه کودکان، و نگرانی‌ام رو درباره اینکه چرا از وقتی غذای کمکی رو شروع کردم، دخترم کمتر مدفوع می‌کنه، باهاش درمیون گذاشتم. دکتر کلکته‌چی گفت اصلاً نگران نباش، این کاملاً طبیعیه! تا قبل از این فقط شیر می‌خورده که راحت‌تر هضم می‌شده، ولی حالا که غذاهای جدید مثل لعاب برنج و حریره بادام وارد برنامه‌ش شده، سیستم گوارشش داره خودشو وفق می‌ده. برای همین دفعات مدفوعش کمتر می‌شه، اما اگه قوامش طبیعی باشه و بچه اذیت نشه، هیچ مشکلی نیست.

گفت فقط اگه مدفوعش خیلی سفت شد یا سخت دفع کرد، می‌تونم یه مقدار آب جوشیده خنک‌شده بهش بدم یا تو غذای کمکی‌اش پوره گلابی یا آلو اضافه کنم که راحت‌تر کار کنه.

پس خیالم راحت شد که این تغییرات طبیعیه، ولی حواسم هست که ببینم بدنش چطور با شرایط جدید سازگار می‌شه. 😌

سلام و شب بخیر عزیزم!

نگرانی شما کاملاً قابل درکه، چون وقتی تغذیه‌ی بچه تغییر می‌کنه، طبیعتاً الگوهای مدفوع هم ممکنه تغییر کنه.

در تجربه‌ی من، وقتی من هم غذای کمکی رو شروع کردم، دیدم که الگوی مدفوع بچه‌ام تغییر کرد و تعداد دفعات مدفوع کم شد. این کاملاً طبیعی هست، چون وقتی غذای کمکی مثل حریره بادوم، لعاب برنج یا سرلاک برنج رو شروع می‌کنید، معده‌ی کوچولو به تدریج باید به این غذاهای جدید عادت کنه و در ابتدا ممکنه که هضم مواد غذایی کندتر از قبل باشه.

همچنین، چون در حال حاضر غذای جامد به شیر اضافه شده، ممکنه مقدار مدفوع کاهش پیدا کنه. این تغییرات ممکنه برای هر بچه متفاوت باشه و خیلی از بچه‌ها بعد از شروع غذای کمکی، دفعات مدفوع کمتری دارند. مهم‌تر از همه اینه که اگر بچه‌تون علائم ناراحتی مثل دل‌پیچه، نفخ یا یبوست شدید نداره و رفتار عادی و طبیعی داره، به احتمال زیاد مشکلی نیست.

من خودم تجربه کردم که کمی بعد از شروع غذای کمکی، وقتی سیستم گوارشی بچه به مواد جدید عادت کرد، مدفوع‌ها به روال طبیعی برگشت. پیشنهاد می‌کنم در صورتی که نگران هستید، با پزشک متخصص اطفال مشورت کنید، اما در اکثر موارد این تغییرات طبیعی است.

مطمئن باش که همه چیز به مرور درست میشه و خیلی زود بچه‌تون با این غذاها عادت می‌کنه.