2777
2789

هشتمه ترم اول معدلش ۱۶ شده بعد میگه به تجربی علاقه دارم من با معدل نزدیک ۲۰ اومدم البته هشتم همون ۲۰ بودم و الان عین خر تو گل گیر کردم پشیمونم بعد نمدونم این داره با چه عقلی میاد این رشته

ولی خب چیزی نگفتم فقط گفتم سخته😭

آها 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به شما مربوط نیست

کسی که تو هشتم نمتونه انقدی درس بخونه که معدل بالای ۱۷ بگیره

چجوری تو نهایی دوازدهم میخواد بالای ۱۷ بگیره تا تو کوچک ترین شغلی تو این رشته راش بدن یا ۱۲ ساعت بخونه:/یه حرف درستی یا غلطیش مهم تره تا چیز دیگس

تو هم تاپیک زدی نظر خواستی پس چرت نگو

🤣🤣🤣🤣

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

خرگوش باهوش  صلاح خویش خسروان دانند🤣🤣😉

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

شاید پولداره 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

منم خبر مرگم هرسه سال معدلم ۲۰ بود ولی دبیرستان که اومدم کمرم شکست.... دیوونه شدم :)

عاااااشق گربه هاااا🥺🤍اگه اومدی سایت عقده هاتو خالی کنی تاپیکام نیا و ریپ نزن..