2777
2789
عنوان

این رفتار دخترم طببعیه واسه امشب

797 بازدید | 58 پست

دختر کوچیکم شلوار دختر عمه اش رو بنا ب دلایلی پوشیده بود دختر عمه اش از راه رسید شلوارشو ک تن دخترم دید شرو کرد ب گریه کردن ک مامانی تو منو دوس نداری و فقط دختر دایی رو دوس داری و دعا کرد ک دختر کوچیکم بمیره شوهرم ک دید اینجوریه اول نگا کرد دید دخترمون شورت تنشه یا نه بعد شلوارو از پای دخترم کشید و داد ب خواهر زادش!!!!

دختر بزرگم یهو خواهرشو ک ت‌و این حالت دید شرو کرد داد زدن سر پدرش ک سریعتر شلوار رو پای  خواهرم کن!!!!شوهرم یه شال پیچید دور دخترمو بلندش کرد و بردش خونمون ولی بزرگه کماکان داشت گریه میکرد و با صدای بلند توضیح میخواست ک چرا شلوار خ‌اهرمو دراوردین و چون مادرشوهر خواهر شوهرم هم تو جمع بود نمیتونستم اون لحظه ب دخترم توضیح بدم چی شده ولی از بس دخترم گریه کرد خواهر شوهرم علت این کار داداششو برا دخترم توضیح داد هم من خجالت زده شدم هم اینکه دلم میخواست دخترمو بزنم !!!برگشتم خونه و سعی کردم خودمو کنترل کنم و با ارامش از دخترم پرسیدم چرا وقتی بت گفتم بریم خونه فقط گریه کردی و دادو بیداد راه انداختی !!!اونم فقط این دلیل رو اورد ک دوس نداشتم خواهرمو کسی لخت ببینه بش گفتم شورت پاش بود سکوت کرد!!!بش گفتم دیگه باهات حرف نمیزنم گفت اشکالی نداره پدرم باهام حرف میزنه و از اتاق رفت بیرون و ب پدرش گفت مامان باهام حرف نمیزنه تو چی!؟

رفتارش طبیعیه!؟دوس دارم از عصبانیت سرمو بکوبم ب دیوار

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کنی، این لینکو بزن

باید ادامه میدادی باهاش که مگه چی میشد اگه کسی لخت میدیدم

حس بد گرفته

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)