2777
2789

فشارخون داشتم قبل بارداری دکتر بهم قرصشو داد دوپیل متا.اما من خوشبختانه فشارم ۱۲/۸هست همیشه یاگاهی۱۱/۷و من قرص نمیخورم ولی بعضی وقتا میره۱۳/۸

امروز پفک خوردم غروب یه قرص خوردم اماتاالان فشارم

اصلا پایین نیومده۱۳/۸مونده.چیکارکنم بنظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فشار ۱۳ اورژانسی نیست عزیزم.یا یروز حتی رو ۱۴. مدام فشار بالا ببینی پیگیری کن.من تو بارداری فشار خون داشتم.هرسوالی داری بپرس.مهمتر از همه اینه که ۳ماهه اول بصورت کاذب فشار میاد پایین ، پس حتما تجت نظر دکتر قلبت باش و غذای شور نخور.با مشورت دکترت و اگر مقا مت شریان رحمی رفت بالا اسپرین احتمال زیاد میدن.

فشار ۱۳ اورژانسی نیست عزیزم.یا یروز حتی رو ۱۴. مدام فشار بالا ببینی پیگیری کن.من تو بارداری فشار خون ...

فشارم مدام۱۲/۸

ولی غذای شور وپرخوری کنم یا پیتزا یا فسنجون بخورم

میاد۱۳/۸

فشار ۱۳ اورژانسی نیست عزیزم.یا یروز حتی رو ۱۴. مدام فشار بالا ببینی پیگیری کن.من تو بارداری فشار خون ...

من ضربان قلبم قبل بارذاری همیشع بالای۱۰۰بود

بعد بارداری هم اکثرا همونه

ولی ۹۰خورده ای هم میاد

فشارم مدام۱۲/۸ولی غذای شور وپرخوری کنم یا پیتزا یا فسنجون بخورممیاد۱۳/۸

خب پس خودت داری میبینی دیگه ، شور نخور .ماست بدون نمک بگیر هم بخور هم دوغ درست کن بخور.غذاهای خیلی چرب و سنگین فایده ای برات نداره.سبک و سالم بخوری بهتره