2777
2789
عنوان

به نظرتون تعبیرش چیه 😮😮😮

220 بازدید | 15 پست

خواب دیدم خونه عموم تو قبرستون بود 

زنعموم هم همه اقوام رو دعوت کرده بود و داشت غذا می پخت 

یدونه بادمجون خیییلی بزرگ هم تو دستش بود 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیره انشاءالله ولی خواب رو نباید توفضای عمومی بگی ممکنه کسی بد تعبیر کنه 

أ اربابٌ مُتَفَرِّقونَ خیرٌ امِ اللهُ الْواحدُالْقَهّار❤️پیامبر ﷺمی فرمایند:ای مردم، پرودگار شما یکی است و پدر شما نیز یکی است، آگاه‌ باشید که هیچ عربی بر غير عربی و هیچ غيرعربی برعربی، سفیدی بر سیاهی و سیاهی بر سفیدی، برتری ندارد مگر در پرهیزگاری📚مسند أحمد:٢٣۴٨٩#قال_تعالی:ای مردم، بی شک، شما را از یک مرد و زن آفریدیم، و شما را تیرەها و قبیلەها قرار دادیم، تا یکدیگر را بشناسید، همانا گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزگارترین شماست.[ الحجرات:١٣ ]

من خودم که خوابام چرت و پرته اکثرا ولی خب بعضیا خواباشون عین واقعیته و اتفاق میوفته و بعضیام عین من چرت و پرت ببین خوابات له واقعیت نزدیکه یا نه .... داداش من قبل فوت بابام خواب دیده بود بابامو گم کرده و دیگم پیدا نکرده که این اتفاق افتاد و بابام برای همیشه از کنارمون پر کشید و رفت 😔

بادمجونه خیلی مشکوکه ! واقعا مشکوکه

عزیزم میشه دقیق تر بگی 

تعبیر بادمجون چیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

هیچی تعبیر نداره فعالیت مغز انسان.

ببین یکی که مادرزاد کور باشه تو خوابم نمیتونه چیزیو ببینه، ماهم نمیتونیم از آینده ببینیم چون هیچی از آینده رو دریافت نکردیم.

مغز ما هرچی رو که دریافت میکنه خواب میبینه همین

خیره انشاءالله ولی خواب رو نباید توفضای عمومی بگی ممکنه کسی بد تعبیر کنه

عیب نداره من از خدامه بد تعبیر کنن 

زنعموم از سر حسادت زندگی ما رو خراب کرد 

من ۷ ساله شب و روز ندارم 

واگذارش کردم به قرآن که تقاص پس بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچی تعبیر نداره فعالیت مغز انسان.ببین یکی که مادرزاد کور باشه تو خوابم نمیتونه چیزیو ببینه، ماهم نم ...

یا ترکیبی از اونها رو. مثلا من نمیتونم خواب عمه ی تورو ببینم چون نمیشناسمش. من میتونم خواب شادمهر عقیلی رو ببینم ولی اون نمیتونه خواب منو ببینه

من خودم که خوابام چرت و پرته اکثرا ولی خب بعضیا خواباشون عین واقعیته و اتفاق میوفته و بعضیام عین من ...

عزیزم💔خدا رحمت کنه انشاءالله روح پدرتون با ائمه محشور باشه 

من اکثر خوابام واقعی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچی تعبیر نداره فعالیت مغز انسان.ببین یکی که مادرزاد کور باشه تو خوابم نمیتونه چیزیو ببینه، ماهم نم ...

نه من اکثر خوابام واقعی و رویای صادقه هس

خیلی وقتا موضکعاتی ک اتفاق میفتن من از قبل تو خواب میبینم

تو قرآنم به رویای صادقه اشاره شده 

جسممون محدود به زمان و مکان هس...اما روح محدود نیست و میتونه به آینده سفر کنه

برا همین وقتی میخوابیم روح از بدن جدا میشه و گاهی اوقات از آینده خبر میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عیب نداره من از خدامه بد تعبیر کنن زنعموم از سر حسادت زندگی ما رو خراب کرد من ۷ ساله شب و روز ندارم ...

چی بگم اما شک نکن تقاصشو پس میده 

أ اربابٌ مُتَفَرِّقونَ خیرٌ امِ اللهُ الْواحدُالْقَهّار❤️پیامبر ﷺمی فرمایند:ای مردم، پرودگار شما یکی است و پدر شما نیز یکی است، آگاه‌ باشید که هیچ عربی بر غير عربی و هیچ غيرعربی برعربی، سفیدی بر سیاهی و سیاهی بر سفیدی، برتری ندارد مگر در پرهیزگاری📚مسند أحمد:٢٣۴٨٩#قال_تعالی:ای مردم، بی شک، شما را از یک مرد و زن آفریدیم، و شما را تیرەها و قبیلەها قرار دادیم، تا یکدیگر را بشناسید، همانا گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزگارترین شماست.[ الحجرات:١٣ ]