2777
2789

نمی‌دونم چندسالم بود ولی دبستان بودم فکر کنم 

دقیقا جلوی چشمای من بابام به برادرزادش دوبرابر پولی که به من عیدی داده بود رو بهش داد 

فکر کنم به پنج من هزار تومنی داده بود به اون ده هزار تومنی

فکر کنید من تک دختر هم بودم ها!

وقتی اونا رفتن بلند زدم زیر گریه 

مامانم خیلی ناراحت شد و از خجالت بابام در اومد و گفت خجالت بکش که برای بچه خودت خرج نمیکنی و به این گدا گشنه ها میدی 

همیشه سنگشونو به سینه می‌زد 

روز کنکور من دقیقا صبح که داشتم لباسامو میپوشیدم برم بهم گفت تو قبول نمیشی ولی فلانی برادرزاده من دکتر میشه 

درصورتیکه تو تمام سالایی که کنارش بودم یبار به من نگفت بابا موفق میشی حتی روز کنکورمم نگفت و به جاش سنگ اونو به سینه می‌زد 

الان اون برادرزادش پزشکی قبول شد ولی یه آدم مزخرفه که با صد من عسل نمیشه خوردش و ارزش من تو همین طایفه پدرم هزار برابر اونه 

و پسرعموم به عموی عزیزش یعنی پدرم حتی یه پیام تبریک هم نگفت 

درصورتیکه مطمینم بابام خودشیرینی کرده رفته پول گذاشته کف دستش کادو قبولی 

اونوقت پدر و مادر همین پسرعموم ، بقیع به گوشم رسوندن سالهای کنکورم برای من چپ و راست دعا میگرفتن که بلا و بیماری بیاد سراغم نتونم موفق شم و اون سالها همین شد ولی الان من غافلگیرانه و بی خبر کنکور میدم و دلم میخواد اونموقع قیافه عمو‌ و زن عمومو ببینم هروقت خبر قبولیم اومد 

خلاصه که هیچوقت سنگ بچه یکی دیگه رو به سینه نزنید جلوی بچتون 

من چپ و راست و نگاه میکنم کارای مزخرف و اشتباه بابام میاد جلوی چشمم که این یکیش بود 

ولی حالا همونی که سنگشو به سینه می‌زد زنگ نزد تبریک بهش بگه عیدو 

و از ته دلم خوشحال شدم 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درکت میکنم

بابای من هم برای بردارزاده‌هاش عموی شوخ و باحال و مهربون بود از یه جایی به بعد واسه ما بابای عصبی و پرخاشگر 

یادمه کتکم میزد به زور میخواست عروسکمو بگیره بده دختر عموم

همین چند روز پیش هم سر اینکه نمیخواستم گوشی قبلیمو بدم بهش که بده به بچه‌های عموم دعوامون شد

از بچه‌های عموم بدم نمیاد اونا بچه‌ان

ولی از بابام تا دلت بخواد دلخورم ولی چه میشه کرد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
https://www.ninisite.com/discussion/topic/15821817/شما-اگر-جای-من-باشین-دوستدارین-باباتون-بزنه-تو-ده ...

مرسی که فرستادی سه ساعت دنبالش بودم😂

درکت میکنمبابای من هم برای بردارزاده‌هاش عموی شوخ و باحال و مهربون بود از یه جایی به بعد واسه ما باب ...

نمی‌دونم به اینجور آدمها چی باید گفت 

روان بچه های خودشونو فدای چی و کی می‌کنند 

دوروز دیگه پیر بشن یه دکتر بخوان برن فقط بچه هاشون میبرن و دیگه هیچ خبری از بقیه نیست