2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان پزشک قانونی تعطیله چیکارکنم

شبانه روزی هست 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

باید رسید نم چی.. اینکه تو جهیزیتو گرفتی داشته باشی 

اگه جفتتون هم ندارین از خونه فیلم بگیر کلن ک داشته باشی وقتی طلاقتو بگیری خد دادگاه نامه میده ک جهزیتو میتونی برداری 

فعلان نمیتونی کاری کنی 

اگهم خونرو ترک کنی به خدت نفعه تعلق نمیگیره

کسی که از قبل پرونده داشته بنظرتون الان بریم رسیدگی میکنند یا می‌ذارم بعد تعطیلات

پرونده از قبل باید شعبه ای ک پرونده تشکیل شده باید نامه بزنن

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

عزیزم نمی‌خوام قضاوت کنم ، اما قشنگ فکر کن ببین چرا اینجور شده پای مامور رو فعلا به زندگیت باز نکن

مثلن فکر کنه چرا طرف پدر و مادرشو کتک زده؟؟؟ بعد برگرده

بگه عزیزم فدای سرت که پدر و مادرم رو زدی من غلام حلقه به گوش تو هستم بیا بازم مارو بزن؟؟؟

هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم حتی اگر وارد تاپیک نشم

عزیزم نمی‌خوام قضاوت کنم ، اما قشنگ فکر کن ببین چرا اینجور شده پای مامور رو فعلا به زندگیت باز نکن

واااا چه حرفیه میزنی شوهری ک دست رو پدر و مادرت بلند کنه جای فکر کردن داره؟؟

ما پرونده تصادف بوده

خب رهگذر یا مقصر یا غیرمقصر، چند وقته میگذره؟