2777
2789
عنوان

دختر بچه ای که با چیزای عجیب حرف میزنه مشکلی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 63 پست
من یادمه تا سالها تو بچگیم با دستام حرف میزدمهر کدوم از انگشتام یه اسمی داشتنیسریاشون زن و شوهر بودن ...

خدانکشتت زن و شوهر 😂🤣

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ممکنه چون الانم خیلی احساسی م

منم و چقد از این موضوع ضربه خوردم

الان دو شبه از بس گریه کردم واسه سرماخوردگی مادربزرگم که چشمام وا نمیشه اونوقت دخترای خودش واسشون مهم نیس

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستامو به هم چسبوندم. من آرزو کردم، چرا نشد؟

خردادیه؟

نه تیر ماهی😂

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

من همین الانم ک گم میکنم همینجوری دنبال میگردم

وای عزیزم چه جالب🤣💖

عه یاد خل بازیای خودمو اطرافیان در زمان طفولیت افتادم😂😂

اینم  پس خله😂

😂😂چی بگم والا این بچه هم با هر چیزی حرف میزنه سری قبلی کارت بانکی ش رو گم کرده بود بعد با صدای بلن ...

دقیقا دختر من هروقت دنبال چیزی میگرده صداش میزنه 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺