2777
2789
عنوان

دختر بچه ای که با چیزای عجیب حرف میزنه مشکلی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 63 پست
من یادمه تا سالها تو بچگیم با دستام حرف میزدمهر کدوم از انگشتام یه اسمی داشتنیسریاشون زن و شوهر بودن ...

خدانکشتت زن و شوهر 😂🤣

کمتر از 5 روز تا کنکور سراسری..مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ممکنه چون الانم خیلی احساسی م

منم و چقد از این موضوع ضربه خوردم

الان دو شبه از بس گریه کردم واسه سرماخوردگی مادربزرگم که چشمام وا نمیشه اونوقت دخترای خودش واسشون مهم نیس

بله پروفایل خودمم  🌱 
خردادیه؟

نه تیر ماهی😂

کمتر از 5 روز تا کنکور سراسری..مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

من همین الانم ک گم میکنم همینجوری دنبال میگردم

وای عزیزم چه جالب🤣💖

عه یاد خل بازیای خودمو اطرافیان در زمان طفولیت افتادم😂😂

اینم  پس خله😂

😂😂چی بگم والا این بچه هم با هر چیزی حرف میزنه سری قبلی کارت بانکی ش رو گم کرده بود بعد با صدای بلن ...

دقیقا دختر من هروقت دنبال چیزی میگرده صداش میزنه 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺