2777
2789

؟من خواهرم معمولا با عروسک هاش حرف میزنه ولی جدیدن وقتی من نشستم میاد و وقتی نازش میکنم با دستام با دستای من حرف میزنه و میگه دستت دوست منه و مثلا صورتش رو ناز میکنم باهاش حرف میزنه

بنظرتون عادیه؟مثلا حرف هاش در حد اینه که باهام بازی کن و تو دوست خوبی هستی و...

دوست و این چیزا هم توی مدرسه زیاد داره و روابط اجتماعیش هم خوبه 

کمتر از 5 روز تا کنکور سراسری..مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

تا ۵ سالگی و حتی قبل دبستان کاملا عادیه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

تا ۵ سالگی و حتی قبل دبستان کاملا عادیه

الان ۸سالشه

کمتر از 5 روز تا کنکور سراسری..مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چندمه؟

۸سالشه

هعی من ۸ سالم بودم شروع کرده بودم به فکر و خیال اونقدر به همه جزئیات اهمیت میدادم از همون موقع افسرد ...

😂😂چی بگم والا این بچه هم با هر چیزی حرف میزنه 

سری قبلی کارت بانکی ش رو گم کرده بود بعد با صدای بلند صداش میزد میگفت کارتیی  کجایی؟صدامو میشنوی😂😂

شاید بهتر باشه با یه روانشناس یا مشاور کودک صحبت کنید اونا بهتر میدونن 

اگه عادی باشه که خب هیچی اگه نباشه هم خب از همونجا میتونید پیگیری کنید

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
منم اینطور بودم با شیرالات سرویس بهداشتی هم حرف میزدم

عه😂💖

عادیه. قدرت تخیلش بالاست. من آدم بالغ باهوش و نرمال زیاد دیدم که با وسایل حرف میزدن و حتی براشون اسم خاص میذارن😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.