2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من پریروز زدم 🤣🤣پشیمون که نه ولی شدم مثل سیچکات 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد

سن بالاتر از اینا هم چتری میزنن کلا قانونی نداره که تو سن خاصی باشه

باهاشون صحبت کن برو بزن

تو سن تو هم اتفاقا امروز رفتم پیش دوستم موهاش چتری بود

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

روش امتحان چتری با موی بلند رو تو اینستا دیدم امتحان کن ببین اصلا بهت میاد یه دسته از موهای جلو رو با کش ببند بعد یکم کشو شل کن یه لا موهاتو از توش رد کن یه کم بکش بالا سنجاق بزن بعد شال سر کن بعد که شبیه ایناروس شدی خودت خود به خود پشیمون میشی از چتری زدن.

چرا تو کامنت‌ها اینقدر گارد هست نسبت به چتری؟😅

من یه مدت خیلی میزدم و اگه اندازه‌اش متناسب پیشونیم بود و تمیز و مرتب کوتاه میشد دوسش داشتم راضی بودم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم