دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14001 عنوان من گفتم تو6ماه 80گرم طلاپس اندازکردیم یه عده فشاری شدن سریع گزارش زدن 9777 بازدید | 148 پست همیشه نون دلتونوبخوریدوحسودنباشیدخدابه اندازه دل ادما میده تنگ نظروحسودنباشید😘 یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩 1404/01/01 | 00:02 25 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انشرلی،باموهای،سبز عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 568 انشاالله خدا بیشترش کنه ➰تو فقط قسمتی از من رو میشناسی من یک دنیا پر از رازم🧸🤍
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14001 باشه شمام نون دروغاتو بخور😌 دروغ چی میدن مدال طلا یاحق الناسی؟ یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
انشرلی،باموهای،سبز عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 568 انشاالله خدا بیشترش کنه❤️ ن ➰تو فقط قسمتی از من رو میشناسی من یک دنیا پر از رازم🧸🤍
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14001 انشاالله خدا بیشترش کنه❤️ قربونت😘🙏 یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
shamisa100 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 6311 درامدت چیه؟من توی ۱۰ سال ۲۰ ۳۰ گرم مرا در واپسین روزها بیاد آور... صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14001 شما بگو من میگم حق الناس ادم دروغ بگه یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14001 درامدت چیه؟من توی ۱۰ سال ۲۰ ۳۰ گرم درامدخودم نه من خانه دارم شوهرم یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 80545 من میگم حق الناس ادم دروغ بگه منکه نموندم تو تاپیکتولی فکر نکنم با ماهی ۴با ۲تا بچه بشه اوکی زندگی کرد دوباره میسازمت💪
هییییییییییچ عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5104 خب آخه با حساب و کتاب گفتن نمیشه جرا فشاری بشن ؟ مگه میشناسنت؟یکی با ماشین حساب محاسبه کرد دید نون و تخم مرغ برای جهار نفر ماهی ۴ و خورده ای میشه یکی هم محاسبه کرد با ماهی ۶ تومن نمیشه اون مقدار طلای آب شده خرید! زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
عسل،بانو۶۰۸۰ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 3373 باشه شمام نون دروغاتو بخور😌 چرا باید دروغ بگهچیز عجیبیه؟چه طور واقعا میشه قضاوت کرد؟!عجب 🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14001 منکه نموندم تو تاپیکتولی فکر نکنم با ماهی ۴با ۲تا بچه بشه اوکی زندگی کرد 4فقط خوراک جیگرنه خرجای دیگه چندبارگفتم یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩
saedehhmr عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 758 شمام یکم نون بده بچه هات بخورن دلم براشون میسوزه زندگی نکردن به شما میگن افسردگی نمیگیری؟
دلبراااااااانه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 14001 خب آخه با حساب و کتاب گفتن نمیشه جرا فشاری بشن ؟ مگه میشناسنت؟یکی با ماشین حساب محاسبه کرد دید نون و ... بقران به همین ماه پربرکت قسم اگه ذره ای دروغ گفته باشم یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩