2777
2789
عنوان

بابام روز اول عیدی گند زد تو حالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 82 پست
ببین لباس من تا نوک پا مشکی وقتی راه میرم روی پام معلومه مچ معلوم نیس مامانم میگفت کسی زبون روزه این ...

واقعا از آدمای تعصبی به حدی متنفر شدم که حد نداره 

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

امیدم فقط به خداست که یه معجزه ای کنه برام 💔

اگه اینجوری قانع میشه هم میتونی به چندتا از آشنا بکی جلوش بگن مثلا چرا از فلان مدل لباس نگرفتی الان همه دخترها به خودشون میرسن اینجوری تیپ میزنن و از این حرفا

شاید روشون تاثیر بذاره

یا خودت بگو 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بابای من یبار مجبورم کرد برم مانتویی که خیلی قشنگ بود را پس بدم مشکی ساده بخرم😓حالا بعد از ۲۰ سال ر ...

ولی تو قطعا اون موقع رو هيچ وقت یادت نمیره 

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

من حرف حساب بهت زدمخود دانی

میدونم 

شاید من دیگه خیلی تو سری خور شدم 

اشتباه کردی نباید میرفتی یه بار جلوشون واستی درست میشه

احمقم 

اگه اینجوری قانع میشه هم میتونی به چندتا از آشنا بکی جلوش بگن مثلا چرا از فلان مدل لباس نگرفتی الان ...

تا الانشم حقیقتا اگه مامانمو خاله هام نبودن نمیدونم قرار بود چه جور تیپی داشته باشم 

بله عزیزم شاید خانواده گند زده تو اعتماد به نفست

اون که شدیدا 

اعتماد به نفسم واقعا کمه 

بعد این اینکارو بکن دوبار دعوا میشه بعد دیگه درست میشع این دوران و گذروندم هاا

باید یه تغییری به رفتارم بدم واقعا 

خیلی خیلی از خودم و آروم بودنم متنفر شدم 

تا الانشم حقیقتا اگه مامانمو خاله هام نبودن نمیدونم قرار بود چه جور تیپی داشته باشم

خب اگه اینجوری راضی شد پس میشه بیشتر راضیش کرد

من مامانم خیلی موافق مثلا کاشت مژه و ناخن و اینا نیست ولی میدونم یکی از آشناها باهاش صحبت کنه بگه الان همه دخترا به خودشون میرسن تو چشمن و اینا راضی میشه

شاید از این روش راضی شد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

والا من که یه عمر خودم محجبه بودم به خواست خودم، الان تو۳۵سالگی خسته م

چن روز پیش رفتم بیرون البته باماشین بابام رفتیم بیرون یه پیرهن حالت پیرهن مردونه پوشیدم با ساپورت

به قدری خنک و سبک بودم و راحت حدنداشت

چیه یه عمر عین پیرزنا مانتوشلوارگشاد تن کردم خفه کردم خودمو..

💔دل نشکنیم💔