2777
2789
عنوان

بابام روز اول عیدی گند زد تو حالم

1788 بازدید | 82 پست

امروز خواستیم بریم مهمونی 

بعد که لباسای تنمو دید ( تا حالا ندیده بودش همین امروز جلوش پوشیدمش) داد زد بهم گفت تو که واسه‌ی خانواده‌ی خودت ارزش قائل نیستی حداقل برای خودت ارزش قائل باش 

به خاطر چی؟ برای اینکه لباسم کوتاه بود و اینم بگم که یه شلوار گشاددددم زیر پوشیده بودم 

اینم بگم که بابام خیلی آدم مذهبی ایه

نمیتونید تصور کنید که چقدر از همه چی حتی از خودم متنفرم الان 

از آدمای تعصبی بیزارم... 

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

تو ک اخلاقش میدونی خب ..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

خب تو که میدونی حساسه فعلا رعایت کن تا انشالله بری خونه خودت بعدا هرچی دلت خواست بپوش

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو ک اخلاقش میدونی خب ..

هوفف

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

خب تو که میدونی حساسه فعلا رعایت کن تا انشالله بری خونه خودت بعدا هرچی دلت خواست بپوش

عشقم بخواد منو شوهر بده، میده به یکی کپی خودش

من که ی عمر تابع خانوادم رفتار کردم ولی ی جای آدم خسته میشه

اینم بگم نسبت به خواهرم به شدتتتت آدم قانعیم

به خاطر همین هر جوری دلش میخواد باهام رفتار میکنه منم که همیشه لالم... 

خب خواهرم  مقصری

حالا یزره بلند تر میپوشیدی ک گیر ندن

مشکلات اساسی زندگیتونو اینجا نگید ، اینجا همه تنها فکرشون خیانت و طلاقه...         ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

الان خیلیا ممکنه حق رو به تو بدن خیلیا هم حق رو به پدرت بدن بگن نباید لباس کوتاه میپوشیدم

ولی تو خودت ببین سبک زندگی خودت چجوریه اگه تو آدم مذهبی نیستی پس تو این مورد لباست ایراد نداشته اگه به نظر لباست نامناسب نبوده کلا پس بازم ایرادی فکر نکنم داشته باشه

اما وقتی با خانواده زندگی میکنی خب از این چالش‌ها پیش میاد مخصوصا تو فرهنگ جامعه ما که آشنا و فامیل ممکنه اظهار نظر بیش از حد کنن

پیشنهادم اینه یا جوری لباس بگیری نه خیلی جوری باشه که دوست نداشته باشی نه خیلی جوری باشه کا خانواده گیر بدن

یا هم هی هربار بحث و جدل رو تحمل کنی یا عادت میکنن کم کم کنار میان یا عادت نمیکنن و همچنان هی بحث پیش میاد 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خدایا هیچی ندارم بگم

اینقدر دلم شکسته که حد نداره 

یه جوری رفتار میکنه انگار مالک همه چیه منه