2777
2789
عنوان

مامانم الان از خونمون رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 5786 بازدید | 126 پست
یکی دو مورد معرفی کردن یاخونه مستقل متراژ بالاخولستن یا شرایط عجیب قریب جور نشد

خب خودت برو تو مسجد، فرهنگسرا، آموزشگاه‌ها.

تو فامیل کسی نیست؟

اصلا ربطی یه سروزبون مادرت نداره

بعدم ممکنه جادوش کرده باشن از یه ادم مطمئن براش دعا بگیرید

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
وقتی فامیل جمع بشن همه باسن بیست وخورده ای بچه بغل فقط برادرم تنها نشسته همه هی میگن آخی کسیو پیدا ن ...

خب میگم دیگه ، شما خودتون بشون جولون دادین .. به کسی چه ربطی داره که ما چه تایمی رو برای چه کاریمون انتخاب میکنیم . ان شاله یه دختر خوب و مناسب برای داداشت پیدا میشه و خوشبخت و درآرامش قرار میگیرن . 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا خودش کسی رو‌پیدا نمیکنه عزیزم اینطوری که راحت تره

اهل دوستی نیست 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

سخت گیری زیاد میکنین؟

نه اصلا 

شرط  خاصی نداره 

قسمت نمیشه 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

دخترا زیاده خواه شدن 

چرا میندازین گردن مادرت 

گناه داره 

حتما سرکوفتش زدین که از خونه رفته 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

ایشالله امسال یه بخت توپ براش پیدا بشه خوشبخت بشه

خداازدهنت بشنوهه

اوووما یه عجوزه تو فامیل داریم به پسر ۱۵ساله پیله میکنه میگه زن بگیر. ابه مامانش میگه چرا زنش نمیدی ...

پسر خواهرشوهرم تو 19سالگی عاشق شده بود و ازدواج کردن بعد پدرشوهرم روزی هزار بار میگفت دلم واسه نوه ام میسوزه چرا انقدر زود درگیر زندگی شده 

حالا پسر خواهرشوهرم خیلیم خوشبخت شدن و دو تا هم بچه داره و صاحب همه چی هم شدن باز پدرشوهرم بهش میگه این حق تو نبود انقدر سختی بکشی

کسی که بخواد حرف بزنه تو هر شرایطی حرف مفت میزنه

اهل دوستی نیست

خب مادرت از مراسمات مذهبی همسایه ی فامیل دوری چیری بگرده خب 

توام دوستی اشنایی معرفی کن

عزیزم از اسمون نمیباره ها باید خیلی پیگیر باشید

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

وقتی فامیل جمع بشن همه باسن بیست وخورده ای بچه بغل فقط برادرم تنها نشسته همه هی میگن آخی کسیو پیدا ن ...

حساس شدین

اینکه میگن مامانت زرنگ نیس به خیلیا میگن مثلا طرف یه بچه داره و دیگه قصد بارداری نداره بهش میگن زرنگ نیستی 😐

بسپارید به خدا قسمت باشه میشه برادر من ۳۷سالشه قید اردواجو رده دیگه خودش میگه می‌خوام مجرد بمونه .ازدواج خوب بهت تر از ازدواج به خاطر ترس از تنهایی و بی کسیع

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹