2777
2789

من یه اتاق دارم بامادرشوهرم زندگی میکنم 

خیلی دخالت می‌کنه بیش از حد وقتی لباسشویی رو روشن میکنم میگه پتوهای پسران بنداز توش نمیدونم حوله هاتو بنداز اینو بنداز اونو بنداز 

خلاصه ما فرشمون زیر تخت بود و کمدام رو فرش بودن خیلی وقته نشسته بودمش الآنم فرش و در آوردم لوله کردم بدم قالیشویی که فعلا تعطیلاته فرشمو تو حال گذاشتم ...

هرکس میاد می‌پرسه این فرشه کیه (اسم مارومیگیره میگه از اینهاست)

بعدم میگه تا الان خودش شسته بودش خشک میشد مگه قالیشو تمیز میشوره 😐😐

بچه کوچیک دارم حاضر نیست نیم ساعت نگهش داره فرشای خودشو دختراش میان میشورن 

بعد بهم میگه بیا منو تو بشوریم فرشو قالیشویی گرون می‌شوره😐😐😐

یه فرش شش متری کهنه داده که بندازینش تو اتاقتون فرش خودتونو جم کنید چون باز نمیشه از رو تخت وکمدا درش بیارید ..من نیاوردم شوهرم آورد پهنش کرد ک بزار باشه بچه کوچیک داریم و کثیف میکنن و....

اینها ب کنار هرکس میاد خونمون هرچی از من می‌پرسه من دارم جوابشو نو میدم اون صداشو از من بلند تر می‌کنه عین حرف منو میزنه از این عادتش وحشتناک متنفرم ..‌‌

ببخشید اگه فضولی نیست 

چراااااااااااااااا وقتیییییییییی وضعیتتتون این بوددددددد بچه اوردین؟؟؟ 

چرا مستقل نمیشین؟؟؟ 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب الان واقعا وقتشه؟ یا قبل تر میشستی یا میزاشتی اردیبهشت

اینو راست میگه اسی 

روز عید خب قالی وسط خونه ست مهمونا میپرسن اون نمیتونه بگه مال زن همسایه ست که خب مال شماست