امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
رابطه مگه فقط با پسره؟! نخیر از رفیق بچگیم رفیق۱۸ سالم ضربه خوردم ک بدتر هزارتا کات با پسرهست
دقیقا تو همین وضع تو بودم جای تمرکز رو درسم نشستم غصه خوردم باور کن حاضرم قسم بخورم کاتت و پسره دوسال دیگه پشیزی برات لرزش نداره حتی اسم پسره به زور یادت میاد من تازه مث سگ عاشقش بودن ک مریض شدم ولی الان اسمشو میشنونم کهیر میزنم میگم کاش میخوندم
رابطه مگه فقط با پسره؟! نخیر از رفیق بچگیم رفیق۱۸ سالم ضربه خوردم ک بدتر هزارتا کات با پسرهست
نوشتی شکست عشقی
عاشق رفیقت بودی؟
بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)
عشق چیه شکست عشقی چیه ایناهمش عشقای اکسی توسینیه برای همون فرار از استرس کنکور الکی برای خودت گندش نکن که فک کنی وای چه عشقی وجود داشته والان نیست بگو یه چیز مسخره ی هورمونی بوده تموم شده رفته بشین دوران طلاییو ازدست نده اصلا اینکه نخوندیو ولش کن الانو بچسب سه ماه فیکس وقت داری بهترین رتبه رو میتونی بیاری به زحمتایی که برات کشیده شده به پولایی که تو این اوضاع اقتصادی والدینت خرجت کردن ناامیدشون نکن بی اعتمادشون نکن نذار یه اشغال کل زندگیتو ازت بگیره
حق داری من سرزنشت نمیکنم نصیحتت هم نمیکنم فقط تجربه خودمو میگم بهت الان که 34 سالمه همسن تو بودم موقع کنکورم عین تو شکست عشقی خوردم داغون شدم منی که همه انتظار داشتن رتبه عالی بیارم گند زدم با ایندم الان که به اون موقع فکر میکنم سرزنش میکنم خودمو که واقعا من اون زمان از نظر خودم خیلی بزرگ بود مسئله با اینکه در اصل واقعا اون ادم ارزششو نداشت که ایندمو خراب کنم بخاطرش میدونی ادم وقتی تو گود قرار میگیره چشماش نمیبینه گوشاش نمیشنوه هرچقدرم بهش بگن تا اینکه خودش سرش به سنگ بخوره و بفهمه چه کرده با خودش.. اینارو گفتم که شاید بتونم کمکی کرده باشم بهت خودمو که نتونستم نجات بدم حداقل یکنفر دیگه رو روشن کرده باشم هیچکس و هیچ چیز ارزش نداره که بخاطرش خودتو و ایندتو خراب کنی
دقیقا تو همین وضع تو بودم جای تمرکز رو درسم نشستم غصه خوردم باور کن حاضرم قسم بخورم کاتت و پسره دوسا ...
مگه من از قصد میخام نخونم؟ از خدامههههه
اعصاب خوردی و اضطراب و فکر و خبال نمیذاره
عشق چیه شکست عشقی چیه ایناهمش عشقای اکسی توسینیه برای همون فرار از استرس کنکور الکی برای خودت گندش ن ...
قشنگ گفتی🌺