2777
2789

سلام خانومای خوشگل 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سر اولی کرم زدم ترک نخورد الانم هیدرودرم میزنم خوبه

چ کرمی؟

بهم گفتن روغن زیتون  ولی خب هوا گرمه بوشم خیلی تند وتیزه چیکارکنم  تواین هوای گرم  الان رفتم دوش گرفتم روغن زدم دارم ب بدبختی تحمل میگنم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

روغن بایواویل

چی هس عزیزمروغن زیتون فایده نداره؟

روزی چن بار؟

الان هوا گرمه چجوری بزنم روغن رو بدنم بمونه خیلی سخته

چی هس عزیزمروغن زیتون فایده نداره؟روزی چن بار؟الان هوا گرمه چجوری بزنم روغن رو بدنم بمونه خیلی سخته

من روغن زیتون از اول بارداری تااااآخر بارداری زدم فایده نداشت که نداشت

اللّهم عجل الولیک الفرج

چی هس عزیزمروغن زیتون فایده نداره؟روزی چن بار؟الان هوا گرمه چجوری بزنم روغن رو بدنم بمونه خیلی سخته

یه روغنه ساخت مشور آفریقایی جنوبی‌ها دکترم گفت عالیه 

توی حموم اصلا لیف نزن شکمتو  نخارون

اکر روغن رو بزنی حتما منو دعا میکنی

من روغن زیتون از اول بارداری تااااآخر بارداری زدم فایده نداشت که نداشت

آخ نگووو

هرروز میزدی؟؟

یه روغنه ساخت مشور آفریقایی جنوبی‌ها دکترم گفت عالیه توی حموم اصلا لیف نزن شکمتو نخاروناکر روغن رو ...

توحموم لیف نزنم؟؟چیکار کنم پس چجوری خودمو تمیزکنم

اگ ترک نخورم دعات میکنم روزی چن بار چجوری 

ازکجا بخرم

آخ نگوووهرروز میزدی؟؟

هررررر روز تازه پلاستیک فریزر هم روشکمم میچسبوندم تا دیرتر خشک بشه روغن جذب پوستم بشه ولی نشد که نشد کلی خط افتاد روشکمم 😢

من قبل بارداری شکمم تخت تخت بود البته من پوستمم خیییلی بده 

با اینکه بچم ۳ کیلو بیشتر نبود اینهمه خط افتاد

اللّهم عجل الولیک الفرج

توحموم لیف نزنم؟؟چیکار کنم پس چجوری خودمو تمیزکنماگ ترک نخورم دعات میکنم روزی چن بار چجوری ازکجا بخر ...

شاید برای شما خط نیفته من پوستم بد بود خشک بود شکمم هم یه ذره چربی نداشت

اللّهم عجل الولیک الفرج

توحموم لیف نزنم؟؟چیکار کنم پس چجوری خودمو تمیزکنماگ ترک نخورم دعات میکنم روزی چن بار چجوری ازکجا بخر ...

من شکمم رو هم خیییلی میخاروندم که یکی از دلایل خط افتادن هست

اللّهم عجل الولیک الفرج