2777
2789
عنوان

دعوای من و شوهرم تو این روزای عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 95 پست
الان به مسخره کی گفتی ؟من میگم اگر بار اول در مقابل بی چاک و دهن بودن و دست هرزه شوهر کوتاه بیای تا ...

نباید قهرکنه بره خونه پدرش بدترین راه حل قهر رفتنه 

میتونه تو خونه خودش با همسرش برخورد کنه 

عزیزم اعتقادات باهم فرق میکنه برای بهضیا عادیه وبرای یه عده دست دادن به نامحرم رو که حرامه رو رعایت ...

حرامه درست ولی کی بهش این حقو داده همچین القابی به خانومش نسبت بده؟

وای خدایا واقعا اعصابم بهم ریخت

رَود ذرّه ای گر ز خاکت به باد        به خون من آن ذرّه آغشته باد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر پدر و مادرت نیستی اگر تا حالا مونده باشی پیش این به اصلاح شوهر ..پاشو برو خونه پدر و مادرت تا د ...

وا به خاطر چند تا حرف بی سر و ته که تو عصبانیت زده روز عیدی پاشه عید مامان باباشم خراب کنه بره قهر چتونه شما 

اونا کلا زیادی راحتن منم اولین بارم بود همچین اتفاقی برام پیش اومد

مقصرشوهرت بهش میگفتی بایدازاول بهم 

میگفتی ازدست داذن با مردا خوشم نمیاد

هرچی ام بهت گفته به خودش 

💞خدایاشکرت💞

من سنم کم بود نامزد بودم ،یه روز برادر شوهرم اومد خونمون منم گرفتم مارچ مورچ بوسش کردم 😂فکر میکردم حالا که به شوهرم محرمم اینام محرم شدن ،خلاصه بعدش مامان حسابی دعوام کرد و روشنم کرد که اون برادر شوهرته و نباید باهاش روبوسی کنی ،خدا رو شکر که اون لحظه مامانم دید و بعدش روشنم کرد وگرنه الان خدا میدونه تا کجا میخواست پیش بره😂😂

[QUOTE=376004239]وا به خاطر چند تا حرف بی سر و ته که تو عصبانیت زده روز عیدی پاشه عید مامان باباشم خراب کنه بره قهر چ ...[/QUOTEپس بشینه تا اونم بزنه تو سرش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

حرامه درست ولی کی بهش این حقو داده همچین القابی به خانومش نسبت بده؟وای خدایا واقعا اعصابم بهم ریخت

اینکه شوهرش یه ادم فحاش وبی ادبه شکی درش نیست 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
تو به عنوان پسر برا خانمت این حرکت برات مهم نبود؟ببخشید برام سوال شد

من که خودم با اینکه آدمی نیستم محدود کنم خانوم آینده مو چه نظر پوشش چه هنری انجام بده چه کار کردن و چه درس خوندن  و خودمم پایشم . اما از نظر این چیزا که ارتباط جسمی داشته باشه با غریبه و نامحرم و حتی محرم اگه صمیمی باشه  واقعا مخالفم . و نمیپسندم  نه این که برای اون فقط حتی برای خودمم همینم 👌 چون هر چیزی باید دوطرفه باشه  . و واقعا این رفتار رو با خانومم نمی‌کردم و با این لحن و اینا  . چون خوشحالی و ناراحتی  خوشحالی و ناراحتی منه . و بهش میگفتم موردپسند نبود کارت و..... ازین به بعد خودت رعایت کن 

ای خدای مهربان فریاد رَس ، تا نخواهی تو نخواهد هیچ‌کس 

حالا یه دست بود ولی از کسایی که به زور میخوان دست بدن خیلی بدم میاد

یعنی روزی میرسه به اون چیزی که میخوایم برسیم...🦋 ● دختر آذربایجان🌙عاشق شهرم تبریز♥️ ●👗👠Sewing and clothing design ●بعضی وقتا لایک کردنم برابر با جواب آره هست چون حوصله ریپلای ندارم● به اسم به اشتراک گذاشتن لحظه های خوش عقده هایت را به رخ نکش، انسان خوشبخت، آرامش و خوشبختی‌اش را آشکار نمی‌کند.

من که خودم با اینکه آدمی نیستم محدود کنم خانوم آینده مو چه نظر پوشش چه هنری انجام بده چه کار کردن و ...

وا شما دیگه ازون ور بوم افتادی

یعنی طرف با دایی و عموی خودشم نمیتونه دست بده؟

رَود ذرّه ای گر ز خاکت به باد        به خون من آن ذرّه آغشته باد

باز حق قحش دادن نداشته

اها اونکه اره ۱۰۰درصد 

من فقط درباره دست دادن یا ندادن نظرمو گفتم 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
من که خودم با اینکه آدمی نیستم محدود کنم خانوم آینده مو چه نظر پوشش چه هنری انجام بده چه کار کردن و ...

احسنت به شما 

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱