2777
2789
عنوان

404🐟🪴

68 بازدید | 0 پست

سال جدید برای همه اول از همه طلب صلح و سلامتی و عشق می‌کنم. امیدوارم سال جدید همون سالی باشه که رها می‌کنید و می‌پذیرید. همون سالی باشه که کمتر سخت می‌گیرید و سر مسائل ساده برای خودتون و اطرافیانتون جنگ اعصاب درست نمی‌کنید.

یادتون باشه که عید نوروز روزهایی هستن برای شادی، نه دغدغه‌ی بیشتر، نه لباس کی گرون‌تره، نه برای حسرت خوردن و مقایسه کردن. شاد باشید و لذت ببرید و توی این روزها برای این که فلانی فلان حرف رو زد با خانوادتون جنگ نکنید، برای این که فلانی دیرتر آماده شد و دیر به مهمونی می‌رسید غر نزنید. زندگی همینه و آسون بگیرید. بپذیرید انسان‌ها زندگی‌های متفاوتی دارند یکی شرایطش بهتر از شماست و یکی بدتر. فکر خودتون رو با این که فلانی هدیه‌ی سال اولش طلا و لباس بوده ولی واسه شما نبوده درگیر نکنید و اوقات خودتون رو تلخ نکنید. شادی و لذت درونی هیچ ربطی به این مسائل نداره.

امسال رو بیاید آسون‌تر بگیریم و انقدر سر مسائل کوچیک و بزرگ برای خودمون دغدغه نتراشیم و بیشتر به جزئیات زیبای زندگی توجه کنیم. همون عطر چایی و غذا توی خونه، همون شکوفه‌های درخت، بادی که به صورتت می‌خوره، غذای خوشمزه‌ای که می‌خوری، تمیزی بعد از حمام و... به همینا توجه کن و لذت ببر زندگی دقیقا همین‌چیزاست. اگر منتظری که شرایط زندگیت فلان‌جور بشه تا لذت ببری از همین الان می‌گم نمی‌شه، حتی به اون شرایط هم برسی باز لذت نمی‌بری چون بلد نیستی "ببینی" و برای لذت اول از همه باید بتونی ببینی.

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
بیشتر ببینید