2777
2789
عنوان

مامانای پسر دار تورو خدا کمکم کنین

151 بازدید | 18 پست

۱۲ روز پیش پسرمو به روش حلقه ختنه کردیم 

الان همه جاش جدا شده و دوجا خیلیییی کم به اندازه دوتا تار مو وصله صب خیر سرم میخاستم کمکش کنم داشتم چربش میکردم نخ دور حلقش باز شد 

الان چه خاکی بریزم بدون نخ ک جدا نمیشن اون دوتا قسمت خودمم دلم نمیاد بکنمش 

نمیدونم عزیزم از پزشکش بپرس. منم سر ختنه پسرم خیلی استرس کشیدم ولی پسر من بخیه بود

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه سر ببر اورژانس بهت میگن که چکار کنی از فکر و نگرانی در میای 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

۵ ماهش اخه نخش کلا باز شده بدون نخ میوفته؟

تا اورژانس ببرش. من بچه هام پسرن ولی یادم رفته... فقط میتونم بگم سن خوبی برای ختنه انتخاب کردی .تو سن زیر سه ماه احتمال تنگی مجرای ادرار میره.