2777
2789
عنوان

خیلیا ادا میان خیلی دین دارن

104 بازدید | 12 پست

ولی میان توهین میکنن خدا عقل داده بهت نظرت مخالف منه مثل ادم بیا بگی نظرتو نه این که توهین کنی اون چه دینه ادم واقعا خدا قبول داشته باشه اینجوری به خودش اجازه نمیده به بقیه هر چی دلش بخواد بگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باید اعتقاداتت رو نگه داری برای خودت و بلند بلند‌ نگی چون سرت به باد میره و این تویی که هزینه میدی پ ...

من دعوایی نداستم فکر میکردم انسانه داشتم نطرمو میگفتم مگه من به اون توهین کردم اون به خودش این اجازه میده

من دعوایی نداستم فکر میکردم انسانه داشتم نطرمو میگفتم مگه من به اون توهین کردم اون به خودش این اجازه ...

آخ از اینایی که جانماز آب میکشن متنفرم 

متاسفانه درست بشو هم نیستن 

ارزش نداره اعصاب خودتو خورد کنی دم عیدی❤💋

ول کنین سال تحویل وایب خودتونو خراب نکنین 

‏زمین می‌خوری، بلند می‌شوی، استخوان‌های شکسته‌ات را جا می‌اندازی، با آستین‌ت اشک‌هایت را پاک می‌کنی و ادامه می‌دهی. ما از آدم بودن، هرروز همین روتین را داشته‌ایم.‌‌

بدی مردمان ما اینه هرکی که هر اعتقادی داره دوست داره ب زور ب دیگری تحمیل کنه 

هرکی دوست داره عید سفره بچینه بره دید بازدید 

هرکی دوست نداره میخواد احترام بزاره بزاره

ما آدمایی هستیم بلد نیستیم بهم احترام بزاریم

تفریط افراط زیار داریم

کلا جو اینجام جدی نگیرید 

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

ی همکاری داشتم جلوی ادما مذهبی ،مذهبی رفتار میکرد ،جلوی ادمای بی دین مثل خودشون با هرکسی عین خودش بود 

زبون بازه هر طرف باد بیاد و منفعتش باشه همونطور رفتار میکنه 

خوب نمایش میده همه هم خرش میشن از همه سواستفاده میکنه  اعصاب خودشوخورد نمیکنه 

الانم کاناداس هر وقت تلفنی حرف میزنیم میگه اونجا یکرو باشی مهاجرای ایرانی چنان بلایی سرت میارن اونجا هم با زبون بازی تظاهر و نمایش ارتباطش با بقیه مهاجرای ایرانی خوبه البته ادمای شوت گولشو میخورن ادمای زرنگ دقت میکنن به رفتارش تا حرفاش و زبون بازیاش ببینن حرف و عملش یکیه یا برای خر کردن ومنفعت خودشه 

آخ از اینایی که جانماز آب میکشن متنفرم متاسفانه درست بشو هم نیستن ارزش نداره اعصاب خودتو خورد کنی دم ...

یسریشون اصلا خدارو قبول ندارن رفتارشون خدایی نیست ولی مدام خدا خدا میکنن مردمو گول بزنن یا نصیحتهایی میکنن که دقت کنید خودشون اصلا در عمل ورفتار اصلا انجام نمیدن مثل شاخهای مجازی با حرف مردم ساده رو خر میکنن در عمل بجور دیگه  رفتار میکنن برای رسیدن به خواسته هاشون 

یسریشون اصلا خدارو قبول ندارن رفتارشون خدایی نیست ولی مدام خدا خدا میکنن مردمو گول بزنن یا نصیحتهایی ...

بله درسته اتفاقا اقوام ما از این دسته هستن 

از بس به نماز و روزه ات 

دقت دارن منتظرن یه اشکالی رو پیدا کنن 

طرف رو با همین چیزها تخریب کنن

ولی بچه ها و نوه هاش اصلا اینطور نیستن و آزادانه 

دارن زندگی میکنن با اینکار یه وجه اجتماعی امن برای 

خودشون درست میکنن که یکی نخواد از این طریق

بهشون صدمه بزنه

به هرحال خدا به راه راست هدایتشون کنه

بله درسته اتفاقا اقوام ما از این دسته هستن از بس به نماز و روزه ات دقت دارن منتظرن یه اشکالی رو پیدا ...

با ادمهای دورو متظاهر نمایشی زبون باز ریاکار قطع ارتباط کن 

همیشه عمل و رفتار شخصو مد نظر قرار بدین نه حرف و خر کردنشونو 

نمونش اقاززاده ها