2777
2789

نامزدم شوخ طبعه همه حرفهاشو تو شوخی میگه قراره بعد عید نیم ست بگیرم

بهم میگه تو انگشتر و النگو داری بزار برات طلا نخرم برم زن دیگه بگیرم برا اون بخرم با هم بندازین

جواب منم این بود که وظیفه مرده که واسه زنش طلا بخره چرا باید نخری؟  اخر سر انقدر میگی که شوخی شوخی جدی میشه  بهش گفتم برو با همون زنها خوش باش من میرم تماس تصویری رو قطع کردم.

آقایون چرا واقعا اینجورین هر چقدر طرف باهاشون بسازه پر توقع تر میشن 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بگو با توجه به طلای گرمی ۸میلیون و این حجم از تورم الان چندشوهری معقول تره تا اینکه چندتا زن بگیری

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

تو هم با خنده میگفتی از قیمت سکه خبر داری

خب این چندمین بارشه همچین حرفیو تکرار میکنه دیگه منم تابحال حرفی از نفر سوم نزدم این بار دیگه محکم تر برخورد کردم باهاش

اخر سر با این که مقصر خودشه منو مقصر میدونه