2777
2789

من شوهرم خیانت کرده و یه بچه ۴٠روزه داریم،، به خودم سفت و سخت قول داده بودم کوتاه نیام و تمومش کنم،،تا الانم هر چی اومده واسه حرف زدن و...  یه ذره هم وا ندادم، اما امشب حس میکنم شل شدم البته جلو اون نشون ندادم، با یه وضعیت خیلی داغون اومده بود پسرمو ببینه که مثلا آخر ساله و...  این دفعه خیلی گف پشیمونم و گریه و فلان و بهمان

منم نمیدونم چم شده، شاید چون عیده و به این فک میکنم که پسرم هیچ وقت قرار نیس عیدو پیش پدر و مادرش باهم تجربه کنه بیشتر تحت تاثیرش قرار گرفتم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️💔

یه کارت هم داده که توش ده تومنه انگار،، مثلا عیدی بچه، تا الان که ۱۶_۱۷ روزه مسئله رو فهمیدم و اومدم خونه بابام هزینه  پوشک ، شیر خشک و دکتر و... خودم دادم، الان نمیدونم اینو خرجش کنم یا نه اصن،، چون اگه خرج کنم انگار نشونه اینه کوتاه اومدم

ولی نمیخام،، حتی اگه واقعا تصمیم بگیرم که برگردم دو سه ماه بعد این کارو میکنم

شما جای من بودین چی کار میکردین عزت نفستون حفظ بشه؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم اصلا کار اشتباهی نکردی اصلاااا

هر زن عاقلی بعد خیانت باید بره 

تا شوهرت برات خودشو شرحه شرحه نکرد کوتاه نیا

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
هرموقع چیزی برای بچه نیاز داشتی براش پیامک کن لیست بفرست اگه نخرید بعدا مدرک دادگاهه شما باهاش قهری ...

ولی من تصمیمم اینه حضانت بچه رو کلا بگیرمو دیگه باهاش هیچ کاری نداشته باشم، خرجی هم نمیخام، به خودشم قبلا گفتم

من همین یه بارو فهمیدمولی خیلی خیلی خیلی برام سنگینه، حس میکنم برگردم خودمو بی ارزش ترین کردم

جنسی یا چی بوده ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

خیانت که کلا در هر صورت از نجاست میاد 

ولی حد شوهرت چقد بوده ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

من همین یه بارو فهمیدمولی خیلی خیلی خیلی برام سنگینه، حس میکنم برگردم خودمو بی ارزش ترین کردم

آره خوشکلم حست هم کاملا درسته 

اصلا و اصلا کوتاه نیا

کوتاه بیای خیلی خیلی بد میشه واست 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
ولی من تصمیمم اینه حضانت بچه رو کلا بگیرمو دیگه باهاش هیچ کاری نداشته باشم، خرجی هم نمیخام، به خودشم ...

حرفت درسته عزیزم اما بچه اونم هست و باید فعلا تا زمانی که اسمت تو شناسنامه اونه خرجی شو بده

بعد نفقه می‌تونی بگیری بگی خرجی بچه رو نمی داد واسه همین می‌گم پیامک کن لیست بفرست 

ولم کنین نام کاربریم چرتو پرته مجررررردم