2777
2789

به هیچ یک از مردهای سایت و حتی زنهای سایت درخواست داده نمیشود

من فقط و فقط اکانت هام @چرچیلم    و @چرچیلممم    هستند

و فعلا اولی تعلیقه

پس اگر کسی درخواست از سوی کاربر چرچیلم، یا چرچیلمممم یا هر گونه اسم دیگه ای دریافت کرد من نیستم

یک کاربر معلوم و الحال هستش که دیده اینجا میتونه بتازونه

یه روز مرد هستش

یه روز زن

چون طرف اطلاعات منو داره پس لطفا فریب نخورید

@_ملکه455  

@ملکه70  

@معدهعصبی11  

🧜‍♂️من همونیم ک نه مذهبی ها قبولم دارن نه غیر مذهبیا نه دیوونه ها قبولم دارن نه عاقل ها🧜‍♂️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یک عدد بیکار و بیعار با سیم کارت های متعدد

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

واقعاً این سطح از مریض بودن عجیبه، امشب واسش دعا میکنم شفا بگیره 😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

کاش نی نی یار رسیدگی‌ میکرد، این اصلاً درست‌ نیست که یک نفر به راحتی بتونه آرامش آدم‌ و بگیره و سعی کنه با سواستفاده از اطلاعاتی که داره باعث بدنامی‌ بشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
صل علی سترکه فیکای سایت بترکه 😁

جووووننننن🤣🤣🤣🤣😎😎😎

چنل تلگرام من https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                     مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

@پاستیل_شکری @سوپرایزخدا

اااا ننه ی منو تگ‌ کردی بیاد😁

چقدر ادم باید مریضو خود تحقیر باشه این همه خودشو پایین بیاره اینکارا رو بکنه😐😐

چطوری؟ 🫠🫠

جووووننننن🤣🤣🤣🤣😎😎😎

😁😁😎😎🥰😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز