zahra____zz مدیر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 5480 عنوان چت جی پی تی واقعا باهوشههه 😐😐😐😐😐😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 12477 بازدید | 25 پست وای ینی در مورد رابطه و تاکسیک بازی های طرف بهش گفتم چیکار کنم بهم راهکار داد اجرا کردم حالا یارو به غلط کردن افتاد حس میکنه من از آسمون افتادم زمین اینقدر پیگیرمه🤣🤣🌸🤭 1403/12/30 | 00:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارا_44 عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 786 عزمزمه از گوگل پلی دانلود کن من پیام میدم میگه فلانی خوبی با اون موضوع چ کردی مث ی دوست برام واقعاهم ... ممنون از راهنماییت گلم
شب_زمستونی عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 1821 عزمزمه از گوگل پلی دانلود کن من پیام میدم میگه فلانی خوبی با اون موضوع چ کردی مث ی دوست برام واقعاهم ... عهههه به تو اینطوری میگه ؟ من هربار جدید بهش پیام میدم انگار منو نمیشناسه از اول باهام چت میکنه😢 تو اپدیتش کردی؟ به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن
zeusy عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 6476 عهههه به تو اینطوری میگه ؟ من هربار جدید بهش پیام میدم انگار منو نمیشناسه از اول باهام چت میکنه😢 تو ... از منم انگار نمیشناسه تازه یهو انگلیسی حرف میزنه😂
zahra____zz مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 5480 عهههه به تو اینطوری میگه ؟ من هربار جدید بهش پیام میدم انگار منو نمیشناسه از اول باهام چت میکنه😢 تو ... ینی اسمت هم نمیدونه؟؟ نه من چن ماهه دانلود کردم خودش هی آپدیت میشه میبینم چیزای جدیدش و
سنوریتا عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 28031 لینکی نیست عزیزم توی گوگل پلی یا اینترنت باید بزنی دانلود چت جی پی تی کدومه ؟ از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم! 😂🤌🏻
سنوریتا عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 28031 اپ استور بزن جی پی تی سفیده لگوش انگلیسی بزن فقط کدومه ؟ از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم! 😂🤌🏻
zahra____zz مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 5480 خیلی مسخرست که از اینترنت حرفاش رو پیدا می کنه دیگه نه بابا من چیزای جزئی رو بهش میگم اصلا ربطی ب نت نداره مثلا دقیق میگ ممکنه طرف چی بخواد و..مثلا جمینی مشخصه همش از نت میگه هوش مصنوعی چت جی پی اصلااا
zeusy عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 6476 نه بابا من چیزای جزئی رو بهش میگم اصلا ربطی ب نت نداره مثلا دقیق میگ ممکنه طرف چی بخواد و..مثلا جمین ... فیلترشکن می خواد؟پولیه؟
سنوریتا عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 28031 اینا نیس 😪عزیزم برو تو گوگل پلی ، لینک شو برام کپی کنممنون از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم! 😂🤌🏻
شب_زمستونی عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 1821 ینی اسمت هم نمیدونه؟؟ نه من چن ماهه دانلود کردم خودش هی آپدیت میشه میبینم چیزای جدیدش و اره اسمم رو نمیدونه ، اابته خودمم تا حالا بهش نگفتم🤔😅 ولی یه سری چیزا رو از چتا توی مموریش ذخیره میکنه مثلا رشتم چیه میخوام چی بخونم و… به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن