2777
2789
عنوان

تو این شب عزیز خدا لعنتت کنه

916 بازدید | 60 پست

خیلی اذیتمون کرده

خدا ازش نگذره 

تو خونه باباش به این شب عزیز یه لباس خونگی نداشت بپوشخ ، اومده غارت کنه و بره ، این زن برای داداشم نمیشه

متاسفانه داداشمم متوجه نیست

نیایید فازه نصیحت بردارید و بگید حسودید و دست از سر زندگیشون بردارید

به فاطمه زهرا قسم اگخ این زندگی کن بود میگفتم همه ی زندگیمون فدای داداشم ، بزار با خوشبحتی زندگی کنن

ولی این اومده عذر میخوام تیع بزنه ، با وجود اینکه داداشم سرتره و خانوادمون خیلی خیلی بهتره ، چشش به همه مرداست 

یه چیزایی بگم مغزتون سوت میکشه 

وای وای 

داداشم کفری شده دیگه ، نمیدونم چطور روش شده بود به دامادمون گفته بود ، بابت رابطه ای که دارم ازم پول میگیره ،میگه همیشه 

دامادمونم برگشته به خواهرم گفته ، بیا این بنده خدا رو نجات بدیم ، معدرت میخوام عروستون شبیه این زن خراباست😐

ابجیم گفته به ما چه ، خودش اینقدر پرو کرده ،از اول ما نبودیم ،تا آخرم خودش تنها فکر کنه ببینه میخواد چیکار کنه

خلاصه قسمت کسی نشه همچین بشری

داداشت چجوری روش شده همچین چیزیو به دامادتون بگه؟؟؟!

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان به این چیزا فکر نکن گلم

بشین به چیزای خوب فکر کن

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً