2777
2789
دمت گرم خعلی باحالی 🤣🤣🤣

حیف آجی منو شوهرم افسرده کرد وگرنه هر کی با من رفیق بود 

خیلی خوش میگذشت بهش 🙂❤️ اینقد رفیقامممم دوسم دارن ک حد نداره با همشون قطع رابطه کردم 

چند شب یکیش منو دید دوبار محکم بغلم کرد چشماش برق میزد از خوشحالی💔 

حیف آجی منو شوهرم افسرده کرد وگرنه هر کی با من رفیق بود خیلی خوش میگذشت بهش 🙂❤️ اینقد رفیقامممم دوس ...

ای جانم عزیز دلم 🥺🥺

والا منی هم که مجردم افسردگی شدید دارم 😔 جوری که انجام کارای روزمرم سخته برام 😔

ولی از ته دل امیدوارم که شرایطت بهتر بشه گلم ❤ و همچنین شرایط خودم 😔

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم عزیز دلم 🥺🥺والا منی هم که مجردم افسردگی شدید دارم 😔 جوری که انجام کارای روزمرم سخته برام ...

ب حق این ماه عزیز زود خوب شی و لبت همیشه خندون باشه 

از ته دلم برات دعا میکنم ❤️

ب حق این ماه عزیز زود خوب شی و لبت همیشه خندون باشه از ته دلم برات دعا میکنم ❤️

فدای محبتت خوش قلبِ مهربون 😍🥰 حس میکنم خیلی دلت پاکه و مطمئنم همین دل پاک برات چیزای خوبی مهیا میکنه 🥰

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

فدای محبتت خوش قلبِ مهربون 😍🥰 حس میکنم خیلی دلت پاکه و مطمئنم همین دل پاک برات چیزای خوبی مهیا میک ...

آره عزیزم 😍😍 از خدا خواستم یه پسر بهم بده و داد 

برا همین حس میکنم خیلی دوسم داره خدا فقط یه جاهایی ناراحتم میکنه 🥺🥺

آره عزیزم 😍😍 از خدا خواستم یه پسر بهم بده و داد برا همین حس میکنم خیلی دوسم داره خدا فقط یه جاهایی ...

ایشالاااا عزیز دلم 😍😍 ایشالا دامنت سبز بشه به حضور یه پسر کاکل زری خوشگل و سالم 👶🏻👶🏻😍😍

عاشق چیزای پلنگی ام تو پلنگ منی 😂🎀

😂 😂 😂 😂 قربانت 

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

گوگل رفت😁،، مبارکت باشه خیلی قشنگه🌸😍

عه ممنون گلم 

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

شلوار پلنگی کی بودی تو ؟😂😍 عالیه

تو 😂😂😂😂😂💋

قشنگه مبارکت ولی چرا انقد صدفش رو بزرگ گذاشته برات

نمیدونم والله