2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از دست این شوهر

156 بازدید | 11 پست

سر هر مسئله ای قهر میکنه بعصی وقتا واقعا الکی و بیخود

چند روز پیش لیست دادم بگیره میگه پول ندارم میگم ضروریا رو حداقل بخر مثلا رب گوجه و پیاز تا بتونم یه چیزی،درست کنم

یه پاکت گوشت گذاشتم چلو گوشت کردم ظهر اومد چیزی،نخریده بود گفت غذا آمادست ؟ من هنوز در زودپز رو بازنکرده بودم  رفت خوابید ۵ دقیقه بعدش در زودمز رو باز کردم دیگه بلند نشد جیزی بخوره به حساب قهر کرده بود

ظهر برا پسرم جداگانه مرغ گذاشته بودم که خورده بود بعد رفته بود غذا مدرش رو هم که خواب بود خورده بود  من خبر نداشتم شوهر ما شد گفتم غذات رو گرم کنم  عصبانی گفت نه کلی هم حرف بارم کرد 

فک کنم رفت بیرون غذا گرفت و خورد 

دیگه خسته شدم الان سه روزه قهره بدون دلیل

چیز درستی هم نمیگیره صبحی میگم برنج بگیر میگه آبگوشت درست کن میگم گوشت آبگوشتی ندارم 

آخر هم نگرفت یه کم برنج داشتم همون رو درست کردم با قورمه سبزی از دیروز داشتم

اول هم میاد میره سر گاز ببینه من چی  درست کردم 

تازگیا خیلی خسیس شده 

قبلا برای من و دخترم خسیس بود و جیزی نمی داد حداقل خرید خونه می کرد الان هر وقت میگم  جیزی بخر میگه ندارم

حتی هنوز آجیل شب عید و... نگرفتم

پسرم میگه کار نیست پول نداره

خب دیگه بد اخلاقیت از کجا میاد

خسته شدم یه کم دلداریم بدین 

بگین با شوهر قهر قهرو جکار کنم 

همش قهرو بداخلاق

خدایا حال دلم رو خوبتر کن

این پول داره نمیخواد خرج کنه 

ببین خانوادش ازش نمیگیرن؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

این پول داره نمیخواد خرج کنه ببین خانوادش ازش نمیگیرن؟

یه مادر داره  همش ازش می کنه

اما خب اونقدرا هم نمیکنه که این ندار بشه

لی اونقدری به اون میرسه و میخره براش برا من هیچ چی نمی خره البته منظورم وسیله و خرجی برا خودم هست و گر نه خرید خونه رو تا همین چند  هفته پیش خوب میکرد به من میگه تو خودت حقوق داری یک هزاری به من نمیده برا مادر ش گوشی می گیره یا وسایلش خراب میشن این پول میده درست می کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مادر داره همش ازش می کنهاما خب اونقدرا هم نمیکنه که این ندار بشه لی اونقدری به اون میرسه و میخره ...

خدالعنت کنه مادرشوهرای گدا رو

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مشکلش همون حقوقته

یعنی از حقوقت هیچی تو زندگیتون خرج نمی کنی؟

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

خدالعنت کنه مادرشوهرای گدا رو

چه حرفیه

خب مادرشه

بره از مردم گدایی کنه

تازه میگه زیاد نمیگیره

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

الان بیشتر مسئله من قهر کردنای الکیش هستشب سال نو قهر کرده میترسم عید هم قهر باشه خونه مادرم هم نیاد

اصلا از قهرش نترس 

تنها برو خونه مادرت بگو قهریم واسه خود شوهرت بد میشه 

تو هم خونه اقوام عفریته اش نرو

چه حرفیهخب مادرشهبره از مردم گدایی کنهتازه میگه زیاد نمیگیره

مادرشوهر کثیف منم به خر سیاستی از شوهرم پول میگیره بعد خرج دختراش میکنه خودشم داره 

مشکلش همون حقوقتهیعنی از حقوقت هیچی تو زندگیتون خرج نمی کنی؟

اگه از شوهرم بپرسن میگه یک یک قرون خرج زندگی نمی کنه

ولی وقتی وام گرفتم و برا پسرم ماشین خریدم و قسط میدم 

ایا این نمیشه خرج زندگی

یا با حقوقم وام گرفتم زمین خریدم و بنایی کردیم با شوهرم با هم

بعد همین زمین رو از چنگم در اورده اما من قسطاش دادم و هنوز هم یک وامش دارم میدم این نمیشه خرج زندگی

اگه از شوهرم بپرسن میگه یک یک قرون خرج زندگی نمی کنهولی وقتی وام گرفتم و برا پسرم ماشین خریدم و قسط ...

چه بی انصاف

مادرشوهر کثیف منم به خر سیاستی از شوهرم پول میگیره بعد خرج دختراش میکنه خودشم داره

اگه دارن که باید رعایت زندگی بپه شونو بکنن و در حد کادو قانع باشن

اما اگه نداشته باشن از بچه شون بگیرن بهتره تا دستشون جلو ملت دراز باشه

بزرگشون کردن واسه غرور خونوادگیشونم بهتره