2777
2789

نمیدونم دارم چه اشتباهیو همش تکرار میکنم ک تهش اینجوری نمیتونم موفق بشم تو رفیق پیدا کردن

میدونین من ظاهر خیلی خوبی دارم و از نظر اطرافیانم جذاب هستم و هر کی منو اولین بار میبینه خودش میاد سمتم و کلی تعریف میکنه ازم و میگن میخوان باهام دوست شن و چقدر قشنگم و این حرفا(منظورم دوست و رفیق دخترونس بچه ها)

ولی وقتی ک یواش یواش دوست میشیم باهم یهو ی چیزی تغییر میکنه انگار طرف مقابل خودشو میگیره و یا محلم نمیده یهو و یا میخواد من برم دنبالش و این چیزا

اینم بگم ادمی هستم ک مراقب رفتارمم ک یوقت بد برداشت نشه از چیزی یا کسیو ناراحت نکنم.

حالا نمیدونم اون چه اشتباهیه همش تکرارش میکنم و باعث میشه نتونم دوستی پیدا کنم با اینکه خودشون جذبم میشن همون اول( علاوه بر این بشدت از لحاظ ظاهری مرتب و به خودم میرسم همیشه استایل میزنم و...) 

بنظرتون اشتباهم چیه؟ دیگه کلافه ام نمیدونم چه کنم

اینم اضافه کنم یا پسرا خیلی میتونم ارتباط دوستانه و سالم بگیزم ولی دلم دوستی دخترونه میخواد😭

هر چی بنظرتون هست ک باعث بشه ارتباطتم بهتر شه بگین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر رفتاری که اول ارتباط داری تا اخر حفظش کن

احتمالا اولش خیلی محتاط و با رعایت فاصله رفتار میکنی

بعدش خیلی خوش رفتار و مهربون میشی

متاسفانه همیشه رفتار اولی تو هررابطه ای جذاب تره

هر رفتاری که اول ارتباط داری تا اخر حفظش کناحتمالا اولش خیلی محتاط و با رعایت فاصله رفتار میکنیبعدش ...

اره اخه من بعدشم همینجوری محتاطم کلا شاید راحت نمیشم حس معذب بودن میدم بنظرت

اره واقعا ولی خب اون توقع چی میتونه باشه یعنی

مبدونین بعضی ها وقتی ظاهر یه فرد رو میبینن‌ توی ذهنشون تصور دیگه از اون شخص دارن وقتی باهاش دوست میشن نظرشون عوض میشه 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
دانشجوام عزیزم

اسی به نظرم قطعا کاری میکنی یا میرنجونی یا چیزی هس 

هر کس ازت جدا شد ازش بپرس دلیل بخواه اگه دوس نداری از دستش بدی بگو چی ناراحتش کرده 

برطزفش کن 

منم چند تا دوستامو اینجوری حذف کردم

ولی هیچوقت کسی الکی کسیو حذف نمیکنتش 

مطمئنا کاری ازت سر زده خودت متوجه نشدی یا طرفت حساس بوده چون ی سریا متوجه نمیشن رفتارشون خوب نیس عادی تلقیش میکنن ولی ی ادم حساس ازون رفتار ناراحت میشه