2777
2789

خودکشی فقط این نیست که کسی برای پایان دادن به زندگی اش دست به اقدام بزند ،

گاهی آدم ها به آرامی و بی سروصدا در حال مردن هستند ، بدون اینکه حتی کسی متوجه شود ،

نه قرصی خورده ، نه رگی زده ، نه طنابی آویزان کرده ...اما !

👇👇

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدتهاست که غذا نمی خورد .. چون اشتها ندارد 

به بیماری اش رسیدگی نمی کند .. چون فکر می کند مهم نیست 

زندگی را به خطر می اندازد چون دیگر چیزی برای از دست دادن ندارد 

می گوید اگه بمیرم هم مهم نیست اما هیچ کس این جمله را جدی نمی گیرد 

این همان خودکشی منفعل است ، جایی که آدمی نه می خواهد زنده بماند و نه جرات مرگ را دارد . یک سقوط بی صدا ، یک مرگ‌تدریجی که کسی برایش عزاداری نمی کندچون اصلا نمی فهمند که دارد می میرد 👇👇

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

چطور از این وضعیت بیرون بیاییم ؟

اولین قدم تشخیص بده که این یک بحران واقعی است ! بی تفاوتی نسبت به زندگی ، فقط بی حوصلگی نیست . اگر حس می کنی دیگر برایت چیزی مهم نیست ، یعنی وقت کمک گرفتن است 

دومین قدم : حرف بزن ، حتی اگر حسش را نداری ... ذهن افسرده می گوید ((کسی اهمیت نمی دهد )) اما این یک دروغ است ، با یک دوست ، یک روانشناس ، یا حتی یک غریبه حرف بزن

بدن را فعال کن : مغز دنبال می کند ! پیاده روی ، ورزش ، نفس عمیق ... هر چقدر هم که کوچک باشد ، یک حرکت فیزیکی می تواند مسیر فکری تو را عوض کند 👇

از خودت مراقبت کن حتی اگر حسش را نداری ، غذا بخور ، دوش بگیر ،خودت را مجبور بکن که از رختخواب بیرون بیایی، این ها شاید بی اهمیت به نظر برسند ، اما مثل یک چراغ کوچک در تاریکی هستند 

مغزت را با چیزهای جدید بمباران کن !یک چیز جدید یاد بگیر ، به جای همیشگی نرو ، آهنگ جدید گوش بده ، وقتی مغز درگیر چیزهای تازه شود ، امید بیشتری پیدا می کند 

تمام 

ممنونخیلی قشنگ بود

نظر لطفتونه سپاسگزارم 

از خودت مراقبت کن حتی اگر حسش را نداری ، غذا بخور ، دوش بگیر ،خودت را مجبور بکن که از رختخواب بیرون ...

خب وقتی اهمیتی برامون نداره چرا باید خودمونو مجبور کنیم؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

میدونی من خودکشی کردم بی صدام بی ذوقم .فقط ی خونه میخوام به دور از همه ..گاهی میگم خدایا این چیزه زیادیه ..

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

خب وقتی اهمیتی برامون نداره چرا باید خودمونو مجبور کنیم؟!

بالاخره مسیری عمری هست که باید طی بشه حالا یا با به آگاهی رسیدن و دست پر 

یا دست خالی و در انتظار مرگ 

ولی حتما برو دکتر یسری داروها باعث نشاط و فعالیت میشن 

چون سخته به تنهایی حرکت کردن 

میدونی من خودکشی کردم بی صدام بی ذوقم .فقط ی خونه میخوام به دور از همه ..گاهی میگم خدایا این چیزه زی ...

برو پیش طبیب