2777
2789

از بچگی عاااشق امام رضا بودم،خیلیییی،اصلا قابل وصف نیست

۴-۵سال پیش خیلی یهویی برا اولین بار طلبیده شدم😭

خیلی یهویی یعنی حتی تو یه دوره ای که واقعا به فکرم نمیرسید

بعد از اون بار اول،دیگه سالی ۲-۳بار میرم،یعنی اصلا نرم واقعا خیلی دلتنگ میشم

امسالم ابان ماه رفتم

چندروزه خیلی دلتنگش بودم،میدونستم نشدنیه ولی هرروز سلام خاصه امام رضا رو با دلتنگی عجیبی طبق عادت همیشگیم گوش میدادم

امروز درکمال ناباوری خیلییییی یهویی ،بدون هیچ پیش زمینه ای،بدون اینکه حتی به فکرم باشه طلبیده شدم

😭😭😭😭😭

چندساعت فرصت دارم چمدون ببندم ولحظه تحویل سال مشهد قشنگم روبروی اون گنبد طلا باشم😭😭😭😭

خدایا شکرتتتت😭😭😭

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

برای من هم دعا کن 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB