2777
2789
عنوان

خونه نفرین شده راهنمایی میکنید

95 بازدید | 13 پست

خونه خریدیم همسایه میگفتن به شوخی تسليت میگم امروز باز یک گفت مغز خر خوردی این خونه رو خریده منم ناراحت شدم گفتم مگه چشه میگه قبل تو چند خانواده تو این خونه زندگی میکردن 

گفت اولی به سال نکشید طلاق گرفت 

دوم 1 سال نشد پسرش فوت کرد 

سوم تا امد تو این خونه با شوهرش خیلی دعوا داشت 

خیلی ترسیدم 

زنه میگه من 4۰ سال اینجام همچی تقصیر یکی میگه 

اول اول یک خانوم پیر آمد بود تا دعوا میشد دستش رو میزد رو قرآن دعا نفرین میکرد 

چکار کنم نکنه دروغ میگه 

حقیقت داره بترس 

جدی میگم 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعضی ساختمون ها اینطوری هستن ، یا برای ساختشون حق کسی پایمال شده یا صاحبش ناراضی بوده و کسی ازش مفت خریده، اینارو زیاد شنیدم، بله جالب نیست !

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

عزیزم به این چیزا گوش نده و اصلا بهشون فکر نکن که واست پیش بیاد خدایی نکرده

هرچی بخت گفتن رو کاملا فراموش کن و به هیچ عنوان به حرفاشون فکر نکن 

فقط توی اتاق و پذیرایی و هرجای خونه چندتا قران کوچیک بزار . همین 

خودت و زندگیت رو همیشه به خدا بسپار 

اذان پخش کن توی خونت

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

این همسایه ها البته همسایه های بد 

چرت و پرت زیاد میگن اینو میگه که تو در این وضعیت خونت رو بفروشی مگه مسخره بازیه نفرین اگر درست باشه میگیره اونم اگر بگیره معلوم هستش داره دروغ میگه اصلا اگه اومد باهات حرف بزنه درو باز نکن 

سلام. شاید الکی میگه. ما هم خونه خریدیم همسایه مون اینقدر ازش بد می گفت بعدا فهمیدم اینا با همسایه ما دعوا داشتن. اصلا سر همین این خونه رو فروخته بودن. اتفاقا اینقدر خونه خوبی بود. چون خودم خیلی دوستش داشتم. از دربه دری دری راحت شده بودم. خونه قدیمی بود ولی من به حرف بقیه اهمیت نمی دادم همینکه خونه ای داشتم و مستاجر نبودم شکرگزار بودم. هفت سال تو اون خونه بودم باورتون نمیشه ،به اندازه انگشتای دستم توش مریض نشدیم. نمی دونستم مطب دکترها کجاست. خونه بابرکتی بود.شما بازم بپرس، تحقیق کن

اول تحقیق کن  اگه درست باششه شاید کار جن باشه  چون دوستم یه جا مستجرر بود میگففت میریم تو خونه دعوا داریم همش دو زووج قبلی ام کارشون به طلاق کشیده بود اونجا فهمیدن جن داره و صاحب خونه ام میدونه