2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۳۰ پیره؟

اره دیگه ۳۰ سالم بشه امیدی به چیزی ندارم 🤣🤣🤣 از الان افسردم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

من از وقتی دوره نوجوانیم تموم شد سالها مثه باد دارن میگذرن الاناس که ببینم ۵۰ سالمه

دوران نوجوانی دید بهتری نسبت به سن داشتم 

هر کی ناراحتی میکرد میگفتم باید خدا رو شکر کرد که تا این سن رسیدیم و زندگی کردیم 

خیلیا به این سن نمیرسن و عمرشون قد نمیده

خودتو دوس داشته باش❤️

آره دیدم

خیلی از سی تا چهل ساله ها هنوز مجردن و قصد ازدواجم فعلا ندارن

چقدر خوبه که قبل از حرف زدن فکر کنیم

بعد رفته از سرچ گوگل که معلوم نیس واسه چند سال پبشه و کی نوشته و ... دلیل و مدرکم میاره😂

خدایا شکرت🙏

اتفاقا منم الان خوندم تایپیکشو والا بخدا من با ۳۷ سال سن تو ۱۹ سالگیم موندم

دقیقا🫠🫠🫠

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
۳۰ پیره؟

تازه داشتیم بحران ۳۰سالکی روطی میکردیم ضربه روحی بدی بود😅😅

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️