2777
2789

منم مثل خیلی از شماها مشکل دارم تو زندگیم شوهرم مرد خیلی بدی نیست اما شده یک جایی عصبانی بشم بگم اصلا جدا میشم و خودم مستقلم و پول و درآمدم دارم جدا زندگی میکنم اعصابمم راحت تره الآنم طلاق خیلی زیاد شده 

اما مطمعنم اگر یه زمانی جدا بشم یکسریا خیلی خوشحال میشن مثلا چند تا دختر تو فامیلمون هست که به هر دلیلی ازدواج نکردن یکیشون می‌گفت شوهرت انگار اخلاق نداره در حالی که شوهرم روابط عمومی خوبی داره 

یکی ام از وقتی ازدواج کردم رفتارش عوض شده دیگه محل نمیده یا سر هرچیزی حسودی می‌کنه در حالی که ازدواج برد نیست یا موفقیت نیست 

کلا  سر اینجور مسائلم که شده دوس ندارم جدا بشم مثلا تو خانواده شوهر ادم کرمو هست یا فامیل خودم 

مطمعنم اگر جدا بشم یکسریا از ته قلب خوشحال میشن و به ارزوشون میرسند 

واقعا نمیدونم چرا آدما چشم دیدن خوشبختی همو ندارند 

من خودم آدم موفق میبینم کیف میکنم حالا ازدواج مگه چیه نمیدونم چرا آدما جدیدا با دیدن بدبختی همدیگه خوشحال میشن

اره من

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حق میدم بهت آدما دستت و نمیگیرن که هیچ کلی نصیحت و حرف پشتت میزنن و اذیتم میکنن

لای منگنه ابرو و سلامت روانیت هستی

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

من یکبار با شوهرم به اختلاف خوردم کتکم زد منم یکارایی کردم کل شهزمون فهمیدن و ابرومون کاملا ریخت

ولی جدا نشدیم چون همو دوست داشتیم رابطمون ترمیم کردیم و الان به لطف خدا و امام زمان خیلی خوشبختیم

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

اینایی که میگی یعنی خودتم دلیل قانع کننده ایی واسه طلاق نداری

نمیدونم چی بگم نمیشه گفت دلیل ندارم 

بی دلیل که آدم دیونه نیس اما ماشالا زندگیا انقدر بد شده که آدم سعی می‌کنه با همه چی کنار بیاد وگرنه با آدم دروغگو و پنهانکار زندگی کردن یکم سخته هرچقدرم اخلاق داشته باشه

نمی‌گم که صددرصد طلاق میگیرم امر خب بهش فکر کردم 

برای مردم زندگی نکن. ببین خیر و صلاح ات تو چیه. از مشاوره کمک بگیر.

دوس ندارم دشمن شاد بشم 

هر کسی به هر حال به آدمای عقده ای دور و ورش داره که منتظرن زمین خوردنت و ببینند 

نمیدونم چی بگم نمیشه گفت دلیل ندارم بی دلیل که آدم دیونه نیس اما ماشالا زندگیا انقدر بد شده که آدم س ...

بهش فکر نکن 

اگر در حدی هست که بتونی تحمل کنی زندگی تو بساز

من خانم مطلقه زیاد دیدم تو همکارام و دوستام، بعد از طلاق تازه شروع سختی های دیگه است.