2777
2789
عنوان

عاقبت همه مرگه پس دل کسیو نشکونیم

190 بازدید | 15 پست

دایی شوهرم ک پارسال باهام بحث کرد و کلی بدوبیراه کف و ی مدت رابطه نداشتیم امروز بخاطر سرطان خونی ک یکماهه گرفته از دنیا رفت🥲💔

کاش آدما قدر زندگیشونو بدونن...

من اهل نفرین نیستم و معتقدم اونی ک ازدنیا میره پاک میره،اما کاش بذر کینه رو تودل کسی بارفتارمون نکاریم ک نتونه فراموش کنه🙃

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خدا خیر و سعادت ب تو بده ک با دل بزرگت بخشیدی قطعا خداهم تو حسابو کتاب یجور دیگ باهات تا میکنه ...

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

دایی شوهرت چرا باید با تو درگیر بشهجریان چی بودچندسالش بود

چهل و خورده سال

سر اینک بچمو از بغلش گرفتم رفتم خونمون چون در خونمونو یادم رفته بود ببندم و میگف تو از قصدی بچتو گرفتی و.... قشغلقی به پاکرد

خدا خیر و سعادت ب تو بده ک با دل بزرگت بخشیدی قطعا خداهم تو حسابو کتاب یجور دیگ باهات تا میکنه ...

عزیزم

انشالله که شایسته باشم و منم بخشیده بشم تو اعمالم

حق الله زیاد ب گردنمه ولی همیشه سعی میکنم دل نشکنم

2790
2778
2791
2779
2792