2777
2789
عنوان

این دفعه می‌خوام طبیعی بچه نیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 62 پست
دومی بود گیر کرده بود دنیا نمی اومد می گفتم کاش بمیرم راحت شم کله اش بزرگ بود دو روز درد کشیدم

وای چقدر سخت 🥲🥲 خداکنه زایمان من خوب باشه 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

منم اولی درشت بود با سر بزرگ جونم دراومددومیو فقط رژیم میگرفتم وزنش بالا نرهمنم مثل شما سومیو باردار ...

به سلامتی چند ماهی من 

الان پنج ماهه هستم 20 هفته

معجزه شکر گزاری...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی سخته زایمان های من وحشتناک ه

خدا توان بهت بده یادم میفته استخونام درد میگیره😄انشاالله به سلامتی زایمان کنی هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
به سلامتی چند ماهی من الان پنج ماهه هستم 20 هفته

من ۱۰ هفته ام

سلامت باشی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

چرخیدنش ربطی به تحرک شمانداره 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بجاش ورزش کن 

با خانم ابادی دوره زایمان بردار همچین راحت زایمان کنی ک دلت بخواد ۵ تا بچه بیاری🤭🤭🤭

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
اره البته اگر جونش برات مهم نیس به هر حال کار نشد ندارهنکن خواهر

چ ربطی به جونش داره؟؟؟؟!!!

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

منم اولی درشت بود با سر بزرگ جونم دراومددومیو فقط رژیم میگرفتم وزنش بالا نرهمنم مثل شما سومیو باردار ...

عزیزم رژیم چی‌میگرفتین؟

رو رشد بچه تاثیر منفی نداشت؟

منم رو وزنم نگرانم وزنم زیاده میخوام رژیم بگیرم از هرکی میپرسم میگه نه برا بچه ضرر داره ..

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هی من مثل خر ترسیدم 😁😁😁🙆🏼‍♀️🤧

نترس بابا سومی راحته مطمئن باش

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️