2777
2789

بچها یکی بود من خیلی دوسش داشتم اونم فک کنم همینطور چون خیلی بهم توجه می‌کرد همش پیام میداد کادو می خرید خیلی بهم اهمیت میداد تا بهمن رف دانشگاه رفتاراش خیلی بد شد از اسفند ک دیگه کلا پیام نداد من خیلی اذیت شدم ولی خودمو دیگه گفتم کوچیک نمیکنم پیام ندادم بش اونم نداد تقریبا ۱۷.۱۸ روز بود حرف نزدیم دیشب استوری گذاشتم ریپلای کرد://این چشه؟ من خیلی اذیت میشم با رفتاراش یا بره یا بیاد من چیکار کنم؟

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم

دانشگاه دیده پره دختره 

قبلش شاید زیاد با اجتماع در ارتباط نبوده اونما رفته دیده به به🤣

فبای الاء ربکما تکذبان🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، در صورتی که در تاپیک شما نظر ندادم،ریپلای نکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با کس دیگه ای آشنا شدع

منم همین فکرو میکنم

ولی پس چرا استوری منو ریپلای کرد؟ اون مدتی ک حرف نزدیم من واقعا اذیت شدم باز دیشب پیام داد دوباره ذهنم بهم ریخت چیکار کنم؟

دانشگاه دیده پره دختره قبلش شاید زیاد با اجتماع در ارتباط نبوده اونما رفته دیده به به🤣

اره🥲زیاد اجتماعی نبود 

قشنگ منو ۸ماه واسه سرگرمی خودش بازی داد بعدم رف دانشگاه ول کرد 

ولی چرا اینطوری میکنه؟

بدرد نمیخوره با یکی دیگسدرگیرش نشوبرو با یکی دیگه اشنا شو توام

خب اگه با یکی دیگس چرا استوری منو ریپلای میکنههه؟ چشه؟ خیلی داره ذهنمو بهم میریزه اه

اره🥲زیاد اجتماعی نبود قشنگ منو ۸ماه واسه سرگرمی خودش بازی داد بعدم رف دانشگاه ول کرد ولی چرا اینطور ...

نمیدونم ولی بنظرم ولش کن رفته اونجا ۲تا دختر دیده از خود بسخود شده اینجور ادما غیر قابل اعتمادن

فبای الاء ربکما تکذبان🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، در صورتی که در تاپیک شما نظر ندادم،ریپلای نکنید 

طرف میگفت عاشق دختر همسایه بودم رفتم دانشکاه دیدم چقدر دختر همسایه اونجاس خلاصه اونجا مورد زیاده و ی ...

لاشی ان🥲