2777
2789
عنوان

فردا سونو ان تی دارم

138 بازدید | 17 پست

البته دکترم گفت ۱۲ هفته و چهار روز برو ولی من نمیتونم تا اون موقع صبر کنم ،راستش یه سقط داشتم خیلی میترسم میخوام از سلامتش باخبر بشم..دوستان دعام کنید ،این هدیه خداست بعد از ۱۰ سال اقدام..پسر باشه شکرش دختر باشه هزاران بار شکرش،سالم باشه تا ابد شکرگزارشم..فقط دعا کنید فردا بگه قلبش هنوز میتپه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الهی که فردا میری و همه چی عالیه ونی نی رو میبینی و حسابی قند تو دلت اب میشه.... و سلامت بغلش میگیری برات صلوات فرستادم... رفتی امدی منم خبر کن حسابی ذوق کنم.. واون لحظه نی نی رو دیدی میشه منم دعا کنی باردار بشم خودت خیلی منتظر بودی معجزه خدا دیدیـ.. منم معجزه لازمم دعا کن منم باردار بشم اسمم سمانه🥺🙏

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

الهی که فردا میری و همه چی عالیه ونی نی رو میبینی و حسابی قند تو دلت اب میشه.... و سلامت بغلش میگیری ...

عزیز دلم باور کن باردار میشی خدا مهربون تر از این حرفهاست فقط بیخیالش باش..اون لحظه ای که فکرشو نمیکنی بی بی چک مثبت میشه..ممنون از دعای قشنگت مامان آینده🥰

عزیز دلم باور کن باردار میشی خدا مهربون تر از این حرفهاست فقط بیخیالش باش..اون لحظه ای که فکرشو نمیک ...

ممنونم الهی که خدا از دل و زبونت بشنوه دعات در حقمو

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

فکر نمیکنم تعطیل باشه..صبح میخوام برم

دو سال پیش من هم  ۱۸ رمضان رفتم ان تی از آقا امیرالمونین طلبش کن 

مبارک باشه

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

دو سال پیش من هم ۱۸ رمضان رفتم ان تی از آقا امیرالمونین طلبش کن مبارک باشه

عزیزم گریه ام گرفت با جمله ات..قربون آقا برم..چه خوب شد گفتی اصلا حواسم نبود از استرس..ممنونم

دو سال پیش من هم ۱۸ رمضان رفتم ان تی از آقا امیرالمونین طلبش کن مبارک باشه

چطوری شما طلب کردی... گاهی میگم شاید من بلد نیستم حاجت بخام🥺