2777
2789
عنوان

فردا صبح باید برم بانک ولی میترسم پامو از در خونه بزارم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 26 پست

خب خداروشکر تعطیله و هیچ نگرانی نیست بمون خونه

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

فردا تعطیل رسمیه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم من مراقب جونممبرم ترقه بخوره بهم خدایی نکرده زخمی شم خوبه؟

اینکه احتمالش خیلی کمه و اینکه قرار هم نیست از وسط دستشون رد بشی که

و کلا این حجم از ترس عادی نیست یکم بترسی خب میشه گفت عادیه

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!چون از پست‌هام حق می‌باره، اون‌هارو با رنگ طلایی می‌نویسم!

اینکه احتمالش خیلی کمه و اینکه قرار هم نیست از وسط دستشون رد بشی کهو کلا این حجم از ترس عادی نیست یک ...

حالا ی سری بری بیمارستان میبینی خیلیا کاری نداشتن صرفا داشتن راه خودشون میرفتن ترقه و اینا انداختن طرف حتی بیناییش از دست داد اش نخورده دهن سوخته 

اینکه احتمالش خیلی کمه و اینکه قرار هم نیست از وسط دستشون رد بشی کهو کلا این حجم از ترس عادی نیست یک ...

می گن نصف بیشتر مجروحیا آدمای گذرین. 

من یه بار مامانم یه غذایی داد ببرم مادربزرگم کوچه هم خلوت بود دوتا در فاصله داریم یهو یه ماشین با چهارتا جوون با ماشین اومدن ترقه انداختن و رفتن. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

حالا ی سری بری بیمارستان میبینی خیلیا کاری نداشتن صرفا داشتن راه خودشون میرفتن ترقه و اینا انداختن ط ...

آره. بابام میگه یه نفر بود ترقه رو انداخته بودن داخل مغازش تو مغازه تو یه ظرف نمی دونم تینر بود یا چه ماده ای مربوط به کارش افتاده تو اون ظرف ترکیده و طرف کلا آسیب دیده بود.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

مواظب باش نخورنت تو خیابون ، آبروی هر چی جنس مونثه شما بردید ، بعد حق و حقوق برابر با مرد هم میخواهی ...

جنس مونث عاقل تره خب