2777
2789
عنوان

شایدم حق با همسایمونه

372 بازدید | 16 پست

کی میاد با ی پدر روانی و خانوم باز و معتاد وصلت کنه؟ کی میاد دختر چنین ادمیو بگیره؟ تا آخر عمرم باید شرمنده باشم چقدر بده حس ترحم چقدر بده 

دو کاربر تو ی اکانت❣️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جایگاه خانواده تو ازدواج خیلی مهمه. اما هرچقدر فکر میکنم به همسایتون ربط نداره

چه اهمیتی داره این موضوع که به کی مربوطه مهم اینه که ریده شده به بخت و اقبالن

دو کاربر تو ی اکانت❣️
چه اهمیتی داره این موضوع که به کی مربوطه مهم اینه که ریده شده به بخت و اقبالن

عزیزم جهت اطلاعت میگم قصد تخریب شماروندارم دختری با شرایط شما میشناشمالان بیا ببین فقط چهارتاویلا دارن همشم از  ازدواج کردنش به دست اورده

خانوادم و میگم

هیچکس نمیدونه که خداوند چه چیز های محالی رو براش در نظر گرفته 

اول آروم باش توکلت به خدا باشه صبور باش 

خیلی خانم و سنگین و مرتب و تمیز در محیطی که آدم‌های 

ایده آلت هستن باش

شخصیت خانمومانه و بزرگوارانه‌ای داشته باش 

کسی که آقا و جنتلمن باشه با توجه به شخصیت خودت و بدون توجه به دیگران تورو می‌پذیره

بیشتر آدم‌ها به این دلیل خونواده طرف براشون مهم هست چون که اون فرزند در اون خانواده بزرگ شده و همچین منشی داره 

اگر که به جامعه ثابت کنی که تو متفاوت‌تر از اون چیزی که در اون زیستی هستی امعه تو رو به عنوان یک آدم ایده آل قبول می‌کنه

دیپلم😂هیچی

خوب ببین نه دیگه آدما بر اساس ارزش انسان‌ها اونا رو انتخاب می‌کنند 

ارزش هر آدمم تا حدودی به مهارت‌هاش برمی‌گرده 

به نظرم اگر وضع مالیتون می‌کشه شیرینی‌پزی یاد بگیر یا یک مهارتی خلاصه یاد بگیر یا دوره آرایشگری برو فقط یک مهارت پول سازی داشته باشی فعلاً