باشماره های مختلف تماس میگیره شهرمون کوچیکه نمیتونم شکایت کنم ،بایه پسری دوست بودم لاشی بود کات کردیم الان سه ساله ولم نمیکنه میگه برگرد آخرین بار حسابی فحش کشش کردم الان شمارمو داده ب فامیلشون با شماره های مختلف زنگ میزنه چیکار کنم
۳ساله داره هدایت میده .برو خطتتو بشکن .خط جدید بگیر به نام مادرت .دیگه اون ....نمیتونه زنگ بزنه ..شماره تم فقط به فامیل بده .
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
۳ساله داره هدایت میده .برو خطتتو بشکن .خط جدید بگیر به نام مادرت .دیگه اون ....نمیتونه زنگ بزنه ..شم ...
اذیت
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
خطمو دوبار قبلا شکوندم پیدا کرد ولی اینسری عوض میکنم دیگه با شمارم ب هرررکسی زنگ نمیزنم ک اون نتونه ...
گفتم که یه خط بگیر به نام دیگرون ..پیش اون کسی هم نرو برای خرید خط که آشنای طرف باشه