2777
2789
عنوان

بچم دختره خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 14199 بازدید | 316 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکی مرد در حسرت بچه بود و فوت کرد مَرد بود البته

حالا میاین میگن دختره

پسر دارم دختر هم می‌داشتم شکرگزار بودم

انومالی دقیق هست

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

تو که بچه اولتم پسره یعنی دوست داری بعدی هم پسر باشه 

بابا تا چه حد پسردوستی 😂😂😂😂😂

حالا من اولیم پسره دوست دارم دومی حتما دختر باشه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
نه دیگه بیضه بیرون بدنه راضی باش ب رضاش دختر یا پسر برای ما نمیمونن و نیستند فقط مهمان و امانت خدا ه ...

عزیزم چه قدر قشنگ و درست گفتین👌👌

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بابا میگه دوس دا شتم پسر باشه .خب یکی پسر دوس داره یکی دختر من خودم دوس دارم یه دختر داشته باشم .هر ...

بعضیا واقعا شعور ندارن 

حالا اگه میگفتم پسر بدم میاد و دخترمیخام 

عصرجاهلی نبود و به به و چه چه بود

بچه اولیه؟من دوتا پسر دارم. خواهرشوهرم راه به راه میگه دلت بسوزه دختر نداری🤕

خب بعضیا دوس دارن هم پسر داشته باشن هم دختر

اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی بل یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️

از این که زن هستین و از این که خودتونم خودتون رو می کوبین واقعاً تعجب می کنم.

نگید تو شرایط ما نیستی درک نمی کنی اگه من بخوام از تفکرات این چنینی اطرافم بگم مختون سوت می کشه اما من نذاشتم مدیون نسل بعد خودم بمونم و جلوشون وایسادم بعضیا هم تن دادن بعضیا هم مثل عمه ام خودکشی کردن حالا این گوی و این میدان خوددانی یا تن بده و خودت رو بکوب یا جلوشون وایسا و این تفکر مسخره رو از بین ببر.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

چرا جبهه گرفتید خب این همه کاربر. دختر میخان و کلی هم پسر چرا برا پسر سریع فاز دفاعی میگیرید از اونو ...

دوس داشتن بحثش جداست تا اینکه بشینی غصه بخوری

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی