2777
2789
عنوان

کتک زدن زنی که خیانت کرده توسط شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 52 پست

بنظرم کسی خیانت کرده رو باید گذاشت رد سر حلوا حلوا کرد ماچشم باید بکنی پس چی😳😐

نیاز دارم یه مدت از مجازی فاصله بگیرم لطفا اگر منو بجز تاپیک خودم ، تاپیکای دیگه دیدین بهم یادآوری کنین☺️🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قانونا نه 

ولی اصلا می تونی حال اون ادم رو اون لحظه درک کنی؟؟ اون موقع که تو حالت عادی نبوده...

مطمئن باش خیانت هر چقدر برای خانما سخته واسه اقایون 100 برابر سخت تره

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

قانونا نه ولی اصلا می تونی حال اون ادم رو اون لحظه درک کنی؟؟ اون موقع که تو حالت عادی نبوده...مطمئن ...

تازه به بچه هاشم شک میکنه

نیاز دارم یه مدت از مجازی فاصله بگیرم لطفا اگر منو بجز تاپیک خودم ، تاپیکای دیگه دیدین بهم یادآوری کنین☺️🌻

وا انتظار داری حتما بیاد نازشم بکشه 

بگه قربون برم بازم خیانت کن 

باید جرش بده 

هم مرد خیانتکار هم زن خیانتکار جفتشون نجسن 

از سگ هم کمترن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

چپ و راستش بکنه تا بعد که طلاقش داد تو زندگی بعدیش آدم بشه حداقل .

کار خطا مجازات داره .....

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

اون زن رو حتی اگه شوهرش بکشه هیچ مشکل شرعی قانونی انسانی نداره 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نه باید از زنش قدردانی کنه و بگه دست مریزاد جواب زحمت هام دادیواقعا جای سواله این باید سرش ببره زنی ...

والا ادم خیانتکار چه زن چه مرد کثافته

این لجن کاری و لاشی بازی عیب نیست دنبال درست و غلط بودن کتک زدنه😑