2777
2789
امیدوارم سال دیگه این موقع شهر خودم با شوهرم زندگی خوب و عاشقانه و آرومی داشته باشم به دور از دخالت ...

یک سال دیگه کنار همسرت بخندی بگی ای خدا شکرش که اون روزا گذشت الان زندگی قشنگی رو هر روز داری برامون میسازی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

-سال بعد همین موقع زیر یه سقف باشیم ان شاء الله:)

-تعجیل در ظهور آقا امام زمان(عج)

اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

سلامتی همه و رسیدن به هدفاماگه سال دیگه اینو داری میبینی دوست دارم بدونم الان چطوری؟ حالت خوبه؟ هنوز ...

تگت کردم فقط بیا بگو به هدف هام خیلی بهتر از اون چیزی که تصور می‌کردم رسیدم و از این‌بابت حالم خیلی خوبه

سال دیگه تا چهارشنبه سوری دهم یازدهم دوازدهم کامل خواندم 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S   تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                           #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم                                                                                                                                      دختر(کوروش بزرگ ،سایروس انجیل، سیروس تورات،ذولقرنین قرآن)                                                                         به امید دیدن دوباره زاینده رودمون:)🥲