2777
2789
عنوان

کاش نه خواهر داشتم نه برادر

494 بازدید | 42 پست

حالم از جفتشون به هم میخوره به هیچ دردی نمیخورن 

تک فرزندا عشق کنید از شانسی که بهتون رو اورده و کاسه داغ تر از آش و مزاحم و حسود و ارث خور اضافی ندارید

جای شما بودم روزی سه مرتبه سجده شکر به جا میاوردم  

موافقم 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره تک فرزندی رو دوست دارم...خداروشکککر خواهر ندارم..ی برادر ک کاری باهاش ندارم دیگه دارم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
اره تک فرزندی رو دوست دارم...خداروشکککر خواهر ندارم..ی برادر ک کاری باهاش ندارم دیگه دارم

همیشه گفتم برادر داشتن عذابی هست از عذاب های جهنم مخصوصا تو خانواده های پسر دوست و تعصبی

آره منم تک فرزندی رو بیشتر قبول دارم👌👌البته به تربیت خانواده هام بستگی داره که پشت هم باشند

هر چقدر هم که در ظاهر پشت هم باشن بازم یه جایی حسادت و رقابت شونو نشون میدن 

همیشه گفتم برادر داشتن عذابی هست از عذاب های جهنم مخصوصا تو خانواده های پسر دوست و تعصبی

وایی زندگی برام جهنم شده داداشم ۳۰ سالشه نه کار داره نه هیچی اخلاقش گوه  مامان بابام هیچی نمیتونن بهش بگن انتظار داره براش زن بگرن با این اخلاقش میگه پولشو بابام میده  مارو به یه چشم میراث خور میبینه خودش پخی نیست از ما انتظار داره وحشی‌ها دلم پره خونهههه آسیب میزنه بهمون

نصف چیزایی که به دست آوردم بخاطر خواهر و برادرامه🫠

خواهر برادر خوب و باشعور خوبه  اما بدش عذاب الهیه 

من تو اطرافیانم هیچ خواهر برادر واقعا خوبی ندیدم و ترجیحم همیشه تک فرزندیه