دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم ..... بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره تک فرزندی رو دوست دارم...خداروشکککر خواهر ندارم..ی برادر ک کاری باهاش ندارم دیگه دارم
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
همیشه گفتم برادر داشتن عذابی هست از عذاب های جهنم مخصوصا تو خانواده های پسر دوست و تعصبی
وایی زندگی برام جهنم شده داداشم ۳۰ سالشه نه کار داره نه هیچی اخلاقش گوه مامان بابام هیچی نمیتونن بهش بگن انتظار داره براش زن بگرن با این اخلاقش میگه پولشو بابام میده مارو به یه چشم میراث خور میبینه خودش پخی نیست از ما انتظار داره وحشیها دلم پره خونهههه آسیب میزنه بهمون