2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینقدر فکرتون رو درگیر این چیزا نکنین خدا به آدم عقل داده همین طور دل بالاخره طرف باید به دل آدم بشینه یا نه. من خودم وقتی کسی میومد خواستگاری تو نگاه اول که ازش خوشم نمیومد کللللا جوری رفتار میکردم که نه کوچیکش کنم نه دل خوش بعدم یه کلام میگفتم خیر و تموم میشد. ولی این وسط یه آقایی از اشناهامون اومد به خدا از اولین روز ایشون شروع کرد به ابزار علاقه جوری که من به خواهرم گفتم چرا این اینجوریه مشکوکه بعد از دو سه روز دل من نرم شد دیدم روحیه اشم به روحیه ام میخوره اوکی شدم نگو ایشون مشکل داره قبل منم دو جا رفته این مدلی آخرش همه چیزو به هم زده نمیتونه تصمیم بگیره یعنی اصلا شوکه شدم به خدا اصلا حالم مدت ها بد بود منو امیدوار کرد بعد زد همه چیزو خراب کرد من روحیه ام خیلی حساسه اینو روز اولم بهش گفته بودم به خدا دوسال گذشته الانم الانه یادش میفتم میگم الهی هیچ وقت حال دلت خوب نشه خیلی حال دل منو خراب کردی 

نمیدونم ذهنمو مشغول کردهاخه یه جورایی دلشون رو شکستیم

عزیزم من با یه اقایی سه ماه اشنا شدیم و نشد...مطمئن بودم اینده ای نداریم...این اقا همچنان پیام میده اخرین بار ولنتاین پیام داد که من جواب ندادم...من انتخاب  کردم و کارمایی هم نداره

مثلا کسی بوده که واقعا دوستم داشته ولی من نه گفتم بهش یه جورایی دلش شکسته فک کنم

نه دیگه بهش تمایلی نداشتی 

نه باهاش تو رابطه بودی نه بازیش دادی 

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه

خیر

تو قندی یا نبات؟😂

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️