2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تق تق تق فش فشه فاصلمون کم بشههیزم و نفت و آتیش دوستت دارم خدایشسیب زمینی به سیخه عکس گلت به میخهغما ...

ای جان چه خوشگل گفتی 😍😍❤️💚💜🤍💙🔥🔥🔥🔥🔥

الهی مرا آن ده که آن به ... 

بااین انفجارایی ک اینجا دارن میزنن قلبم داره میاد تو کله م

بیچاره گربه ها و حیوونا چقد استرس دارن الان

هیچ وقت نفهمیدم ۴شنبه سوری چه سودی دقیقا داره

حالا امشب باید ببینی اخبار آمار فوتی ها و سوختنی هارو چن نفر اعلام میکنه

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

بااین انفجارایی ک اینجا دارن میزنن قلبم داره میاد تو کله مبیچاره گربه ها و حیوونا چقد استرس دارن الا ...

ما که فقط آتیش روشن کردیم و دوتا آبشار خوشگل روشن‌کردیم ،چقدر این آبشاریا  قشنگه ،رسمای قدیممون قشنگه ،با انفجارا موافق نیستم

الهی مرا آن ده که آن به ... 

بااین انفجارایی ک اینجا دارن میزنن قلبم داره میاد تو کله مبیچاره گربه ها و حیوونا چقد استرس دارن الا ...

جو منفی ممنوع لطفا...
سنت قدیمی ماست. ترقه های بلند هم ربطی به چهارشنبه سوری نداره خداییش. 

اصلش یه آتش کوچکه. آجیل مشکل گشاست.
بعضی سال ها یک کاسه آش رشته. 

چهارشنبه سوری است و همه به خیابان آمده اند

دنبال تو میگردم و نیستی

برق چشمانت را در کدام شعله آتش پیدا کنم؟

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

چهارشنبه سوری است و همه به خیابان آمده انددنبال تو میگردم و نیستیبرق چشمانت را در کدام شعله آتش پیدا ...

ای جانم چقد دلم گرفته امشب دلتنگم بدجور 

لطفا به نیت حاجت دلم صلوات بفرستید   خیلی حال روحیم بده دعام کنید عزیزان  منم برا شما دعا میکنم بهم بگید لطفا 

ای جانم چقد دلم گرفته امشب دلتنگم بدجور

چرا عشقم✨🔥

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

چهارشنبه سوری مبارک⁦⁦(⁠ ⁠/⁠^⁠ω⁠^⁠)⁠/⁠♪⁠♪⁩ 

🥳💋❤️

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه